TOP 3 mascaras

00:09

Pozdrav drage cure i dobro došle u moj novi post.

Danas sam željela s vama podijeliti koje su to moje 3 maskare koju zaista volim koristiti i koje uvijek iznova kupujem (izuzev jedne koju do sada nisam koristila). 




Naime, prva od ove 3 maskare koju sam otkrila i zaljubila se u nju je Maybelline Lash Senstional Luscious maskara. Isprobala sam podosta Maybellineovih maskara i moram priznati da su mi se sve svidjele, ali ova je ipak broj 1. Četkica  kod ove maskare je plastična i baš zbog ovakvog izgleda takvo oduševljenje ostavlja na trepavicama. Uzima dovoljnu količinu proizvoda. Proizvod se lijepo raspodijeli na četkici tako da na trepavicama je ista količina. Nanosi se lako, podiže trepavice, daje volumen i dužinu i to sve u jednoj maskari. A zahvaljujući ulju koje maskara sadrži trepavice su mekane i ugodne na dodir. A što se tiče skidanja maskare s očiju, ide malo teže, ali micelarna otopina za skidanje šminke rješava problem :) Cijena ove maskare je 65 HRK, a često je možete uhvatiti na popustu za 40ak HRK.
Lijevo: trepavice bez maskare; desno: Maybelline Lash Sensational Luscious maskara


Sljedeća i trenutno omiljena maskara za kojom posežem svaki dan kad se šminkam je Essence Volume Stylist Curl&Hold Mascara.
Ova maskara super podiže trepavice i drži ih takvima tokom cijelog dana, osigurava fantastičan volumeni produžavanje trepavica. Naime, u jednom sloju trepavice su duge, guste i uvijene, dok drugi sloj daje dramatični izgled umjetnih trepavica. Pigmentacija Curl & Hold maskare je također njen veliki plus. Intenzivno crna koja ujednačeno boji trepavice i čini ih istaknutim i efektnim. Veći dio dana ostaje na svom mjestu. Dakle, ne truni se i ne razmazuje. Detaljniju recenziju pogledajte ovdje. Cijena ove maskare je 25 HRK što je zaista jeftino za ovako odličan proizvod.


Lijevo: Essence Volume Stylist Curl&Hold mascara; desno: trepavice bez maskare
I posljednja maskara koju sam dobila s Lijepa.hr stranice je Collistar Shock MascaraOno što je meni ova maskara napravila je da mi je stvarno uvila trepavice, stvarno ih dobro produlji i baš ih uvije prema gore i to je veliki plus, ali im ne da im baš toliko volumen kao na primjer Maybelline i Essence. I nekako mi baš lijepo raščešlja i razdvoji trepavice te naglasi oko. Nju koristim kada ne želim jaki makeup, već nešto prirodnije i manje upadljivo ali da opet lijepo izgleda. Detaljnija recenzija je ovdje. Trenutna cijena na Lijepa.hr stranici je 128 HRK što je vrlo povoljno za ovu maskaru.


Lijevo: trepavice bez maskare; desno: Collistar Shock Mascara
I to bi bilo sve za ovaj put, pišite mi jeste li koristili ijednu od ovih maskara te kako su se vama svidjele. Puse do sljedećeg čitanja
Zrinka :*


Instagram: zrinka_skiljo
Facebook stranica: Call of Beauty Blog

You Might Also Like

5 komentari

  1. Hello ,Awesome Informations , i learn more new things from this blog ,i like to learn more new informations and improve body beauty ,,, Thanks for share


    Natural Beauty Secrets

    OdgovoriIzbriši
  2. Maybelline mi se nije svidjela. Premokra mi je bila i lijepila trepke.
    Sa Essence sam imala love-hate odnos.. do kraja.. a Collistar nisam probala.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da, tako je i mojoj sestri s Maybelline maskarom, a evo meni odlična zaista. :)

      Izbriši