Essence Volume Stylist Curl&Hold Mascara Review

03:02

Pozdrav svima i dobro došli u novi post.

Danas vam donosim recenziju svoje trenutno najdraže maskare, a riječ je o Essence Volume Stylist Curl & Hold maskari. Naime, radi se o maskari veselog dizajna, sa efikasnom četkicom i mikro stilizirajućim voskom. Proizvođač obećava volumen i uvijenost tokom 18h, a što zapravo dobijate pročitajte u sljedećim redovima. 


Essence uvijek ima simpatična i slatka pakiranja pa je upravo takva i ova maskara. Donji dio ambalaže je u nekoj prljavo rozoj boji a gornji dio je crne boje. Na ambalaži je istaknuto da sadrži standardnih 12 ml proizvoda, čiji je rok trajanja 6 mjeseci od otvaranja. Cijena ove maskare je 25.90 HRK, a možete je pronaći u svim našim drogerijama. 


Inovacija kod Curl & Hold maskare je četkica u obliku vesla, što podrazumijeva da sintetička vlakna u jednom dijelu duža, a u drugom kraća. Naravno, ideja je da se kraća vlakna koriste za nanošenje proizvoda uz korijen dlake, dok se dužim vlaknima maskara aplicira na vrhove trepavica. Sama četkica je srednje veličine i lijepo raspoređuje maskaru po trepavicama. Proizvod je srednje guste teksture, nije previše vlažan i suši se prilično brzo.

Ova maskara super podiže trepavice i drži ih takvima tokom cijelog dana, osigurava fantastičan volumeni produžavanje trepavica. Naime, u jednom sloju trepavice su duge, guste i uvijene, dok drugi sloj daje dramatični izgled umjetnih trepavica. Pigmentacija Curl & Hold maskare je također njen veliki plus. Intenzivno crna koja ujednačeno boji trepavice i čini ih istaknutim i efektnim. Veći dio dana ostaje na svom mjestu. Dakle, ne truni se i ne razmazuje.

Malo teže se skida sa običnim vlažnim maramicama, dok sa micelarnom otopinom ide dosta lakše.
Da zaključim, ovo je fantastična maskara za vrlo jeftinu cijenu i mene je oduševila. 
Instagram: zrinka_skiljo
Facebook stranica: Call of Beauty Blog

You Might Also Like

2 komentari

  1. Izgleda odlično! Volela bih da je probam. :)

    PS: Počela sam sa snimanjem videa na jutjubu, bilo bi mi drago kad bi me podržala. <3

    TFS: Youth Of The Future | YouTube: Potroši Pet Proizvoda Do...

    OdgovoriIzbriši
  2. Interesting beauty products. We keep in touch. xx

    OdgovoriIzbriši