My Makeup Routine

02:35

Pozdrav svima i dobro došli u moj novi post.



Danas napokon za vas imam jedan post koji sam dugo željela napraviti i nikako da uhvatim vremena i da vam fotografiram sve. No, uspjela sam to napraviti prošli tjedan, ali tek sada sam uhvatila vremena između učenja da vam to i napišem.
Da odmah kažem, ja nisam nikakav profesionalac, ja se šminkam na ovaj način  što ne znači da je ispravno. To je samo ono kako ja to radim i volim tako. :)



Prva stvar koju napravim je da nanesem primer, u pitanju je bijeli Catrice primer. Nakon toga nanesem također Catrice-ov tekući puder All about matt kojeg obožavam zaista, jako je lagan na licu, prekriva pristojno i košta svega 50-ak kn. Nanosim ga s ovom četkicom.






Potom stavljam Aura korektor na podočnjake, na neke nepravilnosti koje imam i na nos i čelo. Onda iz ove paletice korektora stavljam ovo najtamnije za konture, ali u jako maloj količini. To sve lijepo izblendam s beauty blenderom. I na kraju, na vrh jagodica stavljam tekući Aura iluminator.




Da bih sve to setirala, koristim puder u kamenu, točnije njih dva. Ovaj Rimmel (koji se jako brzo troši) stavljam ispod očiju kako bih setirala korektor i na T-zonu. Na ostatak lica stavljam ovaj puder iz Bipe koji  mi je skroz okej.



Nakon toga idem malo popraviti, točnije poboljšati konture. Stavljam Catrice bronzer i dobro blendam to, volim da to koliko toliko izgleda prirodno. Kao što vidite na slikama, ja sam užasno blijeda i ako nemam bronzer ili rumenilo, izgledam užasno. Stoga koristim i rumenilo, također Catrice-ovo. Ja ne znam kako, ali na slici opet izgledam jako blijedo. Imate li neki savjet?
Za hihglighter ponekad koristim ovu najsvjetliju nijsnsu iz ove palete rumenila, ali češće koristim ovu bijelu shimmer nijansu iz palete sjenila.




Sada je vrijeme za obrve. Tu već dugo vremena koristim ovo što bi trebalo biti bronzer. Ovo mi je savršeno za popunjavanje obrva, koristim ga u kombinaciji s ovom četkicom i odradi mi super posao. Na kraju to fiksiram s ovim Essence gelom. Ako nemam puno vremena, onda samo malo popunim Essence olovkom i to je to.
Imate čak i video da pogledate kako ja to radim :)




I napokon je došlo vrijeme za oči. Iskrena da vam budem, ja se sada ne sjećam koje sam točno kombinacije sjenila koristila, jer kao što sam rekla, prošli tjedan sam se šminkala i fotografila, a tek sada pišem. No sjenila su iz ove dvije palete koje obožavam.
Čak sam nešto u zadnje vrijeme počela češće koristiti tuš iako imam spuštene kapke. Ovaj novi tuš sa stranice Born Pretty Store mi je vrhunski, jako je precizan i dugotrajan. I za kraj, nanosim ovu savršenu Deborah maskaru.



I posljednje što nam je preostalo su usne. Tu sam prvo stavila Essence olovku u nijansi 06 Satin Mauve te preko toga jedan mat ruž kojeg sam zaboravila slikati, a nisam ga sada ponijela sa sobom da vam pokažem :( Ako želite znat o kojem je ružu riječ pišite mi u komentare :*



I to bi bilo sve za ovaj makeup look, toplo se nadam da vam se sviđa. I naravno, ako imate bilo kakve savjete, prijedloge ili kritike pišite mi, želim čuti sve što mislite :) <3




You Might Also Like

19 komentari

  1. Predobro! :)
    Inače , ja sam isto bleda i izgledam kao neki vampir xd , a resavam tako sto koristim malo tamniji korektor i kameni puder da setujem. Ako želiš probati nemoj uzeti jako tamno , već za nijansu tamnije od boje koja ti pristaje. <3
    Ako želiš pogledaj moj blog i zaprati me: http://specialsectionsrb.blogspot.rs/?m=1

    OdgovoriIzbriši
  2. Preprekrasna si!
    Fotkice su divne, makeup idealan za svaki dan, super. ♥

    OdgovoriIzbriši
  3. Super post, bas mi se svidja tvoja rutina.
    Ako neko zeli moze pogledati moj blog, mozete naci slicne postove :)
    http://elbexxfashiondiary.blogspot.ba/?m=1

    OdgovoriIzbriši
  4. Moja mejkap rutina je totalno drugacija tako da obozavam da citam postove na ovu temu i saznam nesto novi od sboj ih prijateljima blogera. Jako mi je simpatican nacin na koju se ti sminkas. Prelepa si devojka! Odlican post.

    Gotičarka

    OdgovoriIzbriši
  5. Napokon, zazeljela sam se tvojih postova. Jako jako mi se svidja nacin na koji sve to koristis. I odlicno izgled na tebi. Moj dan, osim ako ne ostajem kuci cijelo vrijeme, je nezamisliv bez essence olovaaka za usne. Cim nadjem novu nijansu na policama cm-a kupujem je. Odlicne su. Cula sam dosta pohvala na racun Rimmelovog pudera u kamenu i moram ga kupiti. ✔❤

    OdgovoriIzbriši
  6. Interesting beauty products and your make up is stunning!

    OdgovoriIzbriši
  7. Ne šminkam često, ali kada se to desi rutina bude slična tvojoj. Puder all about matt je zaista odličan i ima odličnu prekrivenost. :)
    p.s Prelepa si :)

    stellarbook.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  8. Odlican makeup! Jako mi se svida kako se nasminkala oci. Tus i kombinacija na usnama ti super stoji. :)

    beautybydorotea.blogspot.hr

    OdgovoriIzbriši
  9. svida mi se makeup. takoder koristim aurin korektor i iluminator. odlicni su mi

    Maggie's Blog

    OdgovoriIzbriši