San Prirodna Kozmetika / Review

08:21

Pozdrav svima i dobro došli u moj novi post.

Danas za vas imam nešto zanimljivo, u pitanju je recenzija dva kozmetička proizvoda s potpisom San prirodne kozmetike. Ako pratite moj blog, onda već znate kako sam prije isprobala njihova 2 proizvoda o kojima sam također pisala recenziju koju možete pročitati ovdje: http://tiny.cc/36du4y

Ako još niste čuli za SAN kozmetiku, onda trk na njihovu web stranicu kako biste se upoznali s ovim divnim brendom i njihovim još divnijim proizvodima. SAN proizvodi samo prirodnu kozmetiku koja nije testirana na životinjama, a riječ je o domaćem brendu, i to iz našeg malog Međimurja, što mi je posebno drago. 

Ja sam od njih na recenziranje dobila 2 nova proizvoda:

SAN EXCLUSIVE Anti-age serum s karotenoidima: Namijenjen pojačanoj njezi zrele kože lica, prevenciji preranog starenja kože te obnovi lica nakon izlaganja suncu tijekom cijele godine, kao i tijekom stresnih razdoblja. Ekskluzivna kombinacija ulja divlje ruže, pasjeg trna, nevena, mrkve i argana, bogatih karotenoidima, jakim antioksidansima, pomaže u zaštiti, hidrataciji i obnovi kože. Alfa linolenska masna kiselina iz ulja noćurka, vitamin E te eterična ulja lavande i naranče upotpunjuju bogati sastav seruma. 100% ručno izrađen prirodan proizvod. Ne sadrži parabene, umjetna bojila, silikone, umjetne mirise, niti konzervanse. Nije testiran na životinjama. Proizveden u Hrvatskoj prema originalnoj recepturi mr.sc. Jagode Ćerić mag.pharm. Za mladolik i prirodan izgled kože i protiv bora.
PAKIRANJE: Staklena tamna bočica 10 ml i kapalica u kartonskoj kutiji.
ROK TRAJANJA: 18 mjeseci.

CIJENA: 89.90 HRK

Ono što se meni odmah na prvi pogled svidjelo je samo pakiranje i ambalaža proizvoda, koji se nalazi u staklenoj bočici s onom pipetom što je odlična stvar za higijenu. Ja sam ovaj serum koristila samo navečer i to nakon skidanja šminke i čišćenja lica. On je dosta masne teksture i kad ga stavim na lice kao da možete odmah vidjeti da hrani vašu kožu. Ono što moram napomenuti je da je moja koža ove zime bila jako suha i perutava i područje ispod očiju je bilo suše nego inače.Koristeći ovaj serum lice mi se unormalilo, nije bilo suho kao prije i kao da je izgledalo zdravije i na izgled i na dodir. Onda sam (namjerno) jedan period odlučila prestati koristiti ovaj serum i navečer stavljati samo neku kremu za lice. Rezultat: područje oko očiju i nosa ultra suho, opet se počinje perutati. Pomislili ste isto što i ja: vraćaj serum u rutinu! :D Ali znate što? Ja sam njega skoro potrošila, ima ga još malo i čini mi se da ću ga kupiti jer je na mene ostavio stvaaarno dobar dojam i izuzetno mi se sviđa. 
OCJENA: 5/5 

Bogata formulacija privlačnog mirisa pruža intenzivnu njegu te pridonosi obnovi, hidrataciji i putenosti kože. Idealno je za masažu i njegu kože nakon izlaganja sunčevim UV zrakama. Karotenoidi iz pulpe pasjeg trna i nevena pomažu koži kod stresa, a ulje noćurka i lavanda dodatno pomažu kod strija.
PAKIRANJE: Plastična tamna bočica 100 ml i sprej pumpica sa čepom.
ROK TRAJANJA:18 mjeseci.


Proizvod iz iste linije namijenjen je za obnovu suhe kože tijela. Ovo je zaista dobro ulje za izrazito suhu kožu, što moja baš i nije, ali malo intezivnije njege nikad nije na odmet. Ovo sam koristila 3 puta tjedno i to navečer nakon tuširanja neposredno prije nego krenem spavati jer ovo dosta masno i to je ono što mi se ne sviđa baš kod ovog proizvoda jer i ujutro kad se probudim nije se sve upilo i noge su još nekako masne. Ne sviđa mi se što mi je ostavilo masne tragove na hlačama. Da zaključim, odličan proizvod za jako suhu kožu, ovo ću koristiti jednom tjedno kada budem imala spa rutinu i kad budem mogla pričekati da se malo više upije u kožu pa tek onda obući odjeću. 

OCJENA: 4/5


Sada nakon isprobana 4 proizvoda iz njihovog asortimana mogu reći da je ovo jedan odličan domaći brend koji ima vrhunske proizvode i meni se stvarno sviđaju i definitivno bih htjela isprobati više njihovih proizvoda. Jeste vi isprobale ijedan proizvod iz njihove linije?

Instagram: zrinka_skiljo

Facebook stranica: Call of Beauty Blog

You Might Also Like

3 komentari

  1. nice post..
    https://www.stylebasket.in/

    OdgovoriIzbriši
  2. Čula sam puno dobrih stvari o ovoj kozmetici! Proizvodi izgledaju odlično, super post ! <3

    www.livinglikev.com

    OdgovoriIzbriši