Calvin Klein Obsession / Lijepa.hr

01:10

Pozdrav svima i dobro došli u novi post.

Napokon je stigao moj novi post - recenzija Calvin Klein Obsession parfema kojeg sam dobila sa stranice Lijepa.hr
Ako vas zanima moje mišljenje o ovom parfemu nastavite čitati. 

KOMPOZICIJA PARFEMA
Gornje note
bergamot, vanilija, breskva, bosiljak, limun, mandarinova narančina aroma, zelene note
Srednje note
korijander, sandalovo drvo, jasmin, cvijet naranče, ruža, kedar, hrastova mahovina, začin
Bazne noteambra, mošus, vanilija, vetiver, timijan, cibetka

Obsession - primamljiva mješavina biljnih ekstrakta i začina na toplom prirodnom temelju neobično je ženstven i stalan. Uvođenje mirisa Obsession kvalitativno je promijenilo tržište ekskluzivnih mirisa, pošto je stigao s novim intenzitetom i neodoljivom ljepotom. Kada je Calvin Klein upitao: "Tko nije doživio osjećaj da se nalazi izvan granica pameti?" - probudio je čežnju svih žena. U suradnji s iznimnim dizajnerom Pierre Dinandom kreirao je Calvin Klein masivnu i ovalnu senzualnu bočicu s prepoznatljivim čepom koji je inspiriran kolekcijom indijanskih molitvenih plemena.
  1. godine ovaj parfem od Calvina Kleina bio je najbolji ženski miris.
Ima predivno pakiranje u staklenoj bočici i zanimljivim smeđim čepom. Raspršivač je idealan, dozira taman onoliko proizvoda koliko treba. Boja parfema je neka narančasto bakrena. 

A ono što zapravo ja mislim o parfemu je to da je to parfem koji nikada ne bih kupila kad bih ušla u parfumeriju i isprobala ga na onom tester papiru. Zašto? Na prvi dojam užasno jak miris iako ja volim jače parfeme, rekla bih da je miris opojan,  prejako se osjeti alkohol.

I onda ga ja dobijem i ostanem malo razočarana jer to je parfem koji se meni ne sviđa, ali rekoh sama sebi ajde sad kad si ga dobila lijepo ga i isprobaj. I tako sam ja njega stavila klasično na zapešća i na vrat i dalje mislim ma prejak je, ovo bi samo moja baka nosila.


Nakon nekog vremena ta jakost se gubi i kao da postaje drugačiji miris, i dalje jak ali ne u tolikoj mjeri, i naravno da se na koži osjeti potpuno drugačije nego na papiru. Moram priznati da me ugodno iznenadio i nakon par sati nošenja, zapravo tada mi je miris taman, znate ono da ga taman lijepo osjetite, da nije napadan. Kod mene je dobio i drugu šansu a nakon toga i treću :D Da skratim, ovo nije moj omiljeni parfem, ali nije ni nešto što nikada ne bi koristila. Ja ga stavim kada idem negdje navečer, izlazak na piće i slično. Ukratko - jaki zimski parfem. 

Cijena: 30 ml 126,90 HRK: http://bit.ly/klein_obsession
Sveukupna ocjena: 3/5
Instagram: zrinka_skiljo

Facebook stranica: Call of Beauty Blog

You Might Also Like

3 komentari