Summer Night Routine - Collab

01:11

Pozdrav drage moje i dobrodošli u moj novi post. Za danas smo Iva i ja odlučile napraviti collab post, što znači da ću ja raditi svoju večernju rutinu, a ona jutarnju. Svakako pogledajte njen post koji se nalazi na ovome linku: IVAFASHIONDIARY



Moja večernja rutina počinje oko 19 sati kada idem večerati nešto. Ne volim kasno večerati jer to nije nikako zdravo i preporučljivo, a i ne odgovara mi hrana kasno uvečer. Najčešće pojedem nešto lagano za večeru (većinom je to čokolino haha), no sinoć sam bila na večeri u restoranu pa sam jela piletinu i pommes frites (uzmite u obzir da sam prije toga plivala cijelo popodne).




Nakon toga, oko 20 sati odem na kavu/šetnju s prijateljicama ili najčešće s dečkom. Za taj izlazak se ne spremam ništa posebno, stavim maskaru, uredim obrve i stavim labelo. Što se outfita tiče, najčešće su to kratke hlače, majica i starke.




Kada dođem kući oko 23 sata, prva stvar koju idem napraviti jest istuširati se, mislim da bez tuširanja ne bih mogla zaspati, ali doslovno haha. Potom skidam ono malo šminke što imam na licu. Najčešće to bude s vlažnim maramicama jer mi je nekako najpraktičnije, no kada npr. imam tuš upotrijebim ovo baby ulje zajedno s vaticama koje je iznenađujuće dobro za skidanje šminke.




Potom na lice stavim Balein piling da odstoji minutu te ga potom isperem mlakom vodom. Poslije toga namažem područje oko očiju ovom Avene kremom, a cijelo lice Nivea kremom jer mi je ona super pogotovo kao noćna krema.



Zadnja stvar što se higijene tiče jest da operem zube, naravno. Obično poslije na usne stavim obični balzam da mi njeguje usne.



Onda odlazim u svoj krevetić i provjerim imam li novih poruka i obavijesti na mobitelu. Potom uzmem knjigu i bacam se na čitanje. Nekada se toliko zanesem pa pročitam i više od 50 stranica. Ako tu večer ne čitam, upalim si neki film. Ovih dana sam opsjednuta serijom Pretty Little Liars pa znam odgledati jednu, dvije epizode navečer. Obično si uz to uzmem neki slatkiš pa onda poslije toga opet moram ići prati zube. Zatim odem na youtube vidjeti imam li kakav novi video za pogledati, prelistam naslovnicu Facebooka, te onda visim na Instagramu. (moj Instagram: @zrinka_skiljo )




I nakon toga konačno idem na spavanje (ne pitajte me u koliko je to sati jer ne znam ni ja haha).
To bi bilo to, nadam se da vam se svidio ovaj post i da ste uživali čitajući. Slobodno mi u komentare ukratko napišite svoju rutinu.
Pusa do sljedećeg puta! :*

p.s.: ako niste još otišli na Ivin blog, mislim da je sad vrijeme ;) IVAFASHIONDIARY

You Might Also Like

27 komentari

  1. Odlican post, svaka cast! ♥♡

    OdgovoriIzbriši
  2. Prvo moram pohvaliti izgled bloga koji je prelep ♥♥ Pa,moja rutina se dosta razlikuje od tvoje,mada je tvoja interesantna :D Lep post. ☺

    OdgovoriIzbriši
  3. Predobar post. Puno slika. Super. Posjeti i moj blog ako zelis. Nova sam.

    http://youjustsmillerightnow.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  4. Divan post! Razmišljala sam da i ja napravim post o ovome.. Tvoj je zaista odlično ispao i sve pohvalee. ♥

    Novi post ---------> allforyou23.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  5. Odličan post! Sadržajan je i slike su baš lepe. :) <3

    http://anjalittleworldd.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  6. Post je odličan! ♥ Ti znaš koliko ja obožavam tvoj blog i sve što napišeš je po meni savršeno, haha. Inače, novi izgled bloga je prelep!

    Novi back to school post je na mom blogu
    milicamihaela.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  7. A ovo je zanimljivo! :) I blog ti izgleda lepo <3
    Ako zelis pogledaj moj blog i ako zelis postani clan.hvala <3
    http://happinessalwaysbringsbeauty.blogspot.com/#_=_

    OdgovoriIzbriši
  8. Baš mi se svidio post,uživala sam čitajući. Slike su predivne <3

    OdgovoriIzbriši
  9. Meni izgleda super tvoja night rutina.
    Kod mene je to malo drugačije pošto imam 14.
    Ja prvo pogledam imam li neke nove komentare na blogu,onda veceram,gledam neki film/seriju,onda opet visim na telefonu,na kraju operem zube i legnem,otprilike oko 24:00,5-10 minuta manje više.
    Kako ti se čini moja rutina?

    Kisss
    Pogledaj moj poslednji post i pogledaj post Strahota,to je jako vazno.PLS.

    flyovanje.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  10. Super post.:)

    http://iamlena92x.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  11. Jako kvalitetan i zanimljiv post,svaka čast!

    OdgovoriIzbriši
  12. Odličan post.
    Baš uživam u čitanju postova ovoga tipa, opuste me skroz i predobri su! ♥ Posjeti moj blog:-)
    http://anniesecret24.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši