Muller Haul

09:52

Hej ekipa :)
Moje isprike jer vam nisam par dana napisala post, razlog je jer sam stvarno bila zauzeta (ne želite čuti detalje, vjerujte). No, sada sam tu i pokušati ću što češće pisati vam postove. Jučer sam neplanirano otišla do Mullera i ondje sam si kupila par stvarčica koje želim podijeliti s vama.

Prva i moja najdraža stvarčica je ovaj Catrice ruž u broju 210 Pinkadilly Circus. Znači obožavam ga! Boja je predivna, prilično je pigmentiran i košta samo 30 kn.




Druga stvar je Essence Lash Mania vodootporna maskara. Maskara mi i nije bila toliko potrebna jer ih imam već stvarno dosta, ali kad sam vidjela da je snižena na samo 10 kn tko je ne bi uzeo? Probala sam je danas i iskreno, nisam puno očekivala no mogu reći da je maskara stvarno dobra. Nije nešto da me oduševila, ali za tu cijenu je i odlična.



Treća stvar je Essence lak za nokte u boji 09 Lucky. Jako volim ovu nijansu roze i na noktima jako lijepo izgleda. Košta 13 kn.



Četvrta stvar je odstranjivač laka za nokte. Kada skinete lak, nokti vam mirišu na šumsko voće. Cijeli dan mirišem nokte kao nenormalna. Platila sam ga 5 kn mislim.



Peta stvar su četkice za šminkanje. Na njih sam sasvim slučajno naletjela i rekoh što da ne. U paketu sam dobila veliku četkicu (za rumenilo je dobra, probati ću još za puder), četkicu za obrve i tri četkice za nanošenje sjenila na oči. Znate što je najbolje od svega? Ovo košta 13 kn!!



Šesta stvar je dezodorans koji predivno miriše, ne znam opisivati mirise, ali ovaj se stvarno dugo osjeti, nije 48 sati kao što piše, ali dosta vremena jest. Platila sam ga 9 kn.



Sedma i ujedno posljednja stvar je Essence olovka za obrve u boji 04 Blonde. Ovu sam i prije koristila pa sam je opet kupila s obzirom da sam staru potrošila Meni je super, stvarno svaka pohvala. 13 kn.


Toliko od mene za ovaj post, nadam se da vam se sviđaju stvarčice koje sam kupila. Pišite mi u komentare što biste sljedeće voljeli čitati, a do tada pozdrav :*

You Might Also Like

18 komentari

  1. Bas je niska cena za maskaru. Super post. ♥

    OdgovoriIzbriši
  2. Imam sličan essence lak gel. Obožavam ih :* Super post :) <3 Stvarno jeftina maskara. za 10 kn ne možeš kupiti ni poštenu čokoladu xD

    justbewhoyouwantbe.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  3. Baš mi se dopao post. Catrice ruž je sličan onim Essence pa sam prvo pomislila da je to Essence,nijansa mi se jako sviđa. Aa lak mi je predivan,obožavam takve nijanse. ♥

    http://nevergiveup656.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  4. Sve stvarčice su odlične! Probala sam samo Essence lak, druge boje i super mi je. Boja karmina je prelepa! ♥

    OdgovoriIzbriši
  5. Odlične stvari! Prelepa je boja karmina. :)

    http://saveti81.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  6. Maskara mi se čini vrlo zanimljivom, i ja bih je uzela da sam je videla na akciji i po toj ceni :)
    Super slike :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Super je post, ruž je predivan ☺️

    OdgovoriIzbriši
  8. Odličan post. ❤

    Posjeti moj blog: mybeautyamazon.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  9. Meni je lak najbolji,slaba sam na njih.Pusa💗
    P.S. odlican blog
    P.P.S. Stvarno odlican😂

    OdgovoriIzbriši