Valentine's Day

04:40

Hej dragi moji :)
Mogu vam reći da sam poprilično umorna od škole, uvijek imam učiti nešto i zbog toga nisam baš često s vama. Danas je dan za odmor, pa sam odlučila napisati vam post na temu Valentinova. Napisati ću vam nekoliko ideja što sami možete izraditi i što kupiti. Da ne duljim više, hajdemo početi.


Uvijek je teško odlučiti što kupiti dečku/djevojci za Valentinovo. Po mome mišljenju muškarcima općenito je puno teže odabrati poklon nego ženama. Poklon uopće ne treba biti velike materijalne vrijednosti, već mora biti originalan, maštovit i najbitnije da je od srca. Možete ukrasiti svoju sobu da vam bude ljepši ugođaj.



Kada kupujete poklon morate znati što druga osoba voli. Nemojte kupovati ono što vi volite nego ta osoba. Naravno da nećete kupiti čokoladu od jagode ako je ne voli. Svakako pripazite na to.
Meni je najbitnije da mi dečko pokaže da mu je stalo do mene, ne mora on napraviti tko zna što zbog mene nego već da na nekim malim sitnicama vidim da mu je stalo.

Dečku ili curi možete napisati na papiriće razloge zašto ga volite. Izračunajte koliko ste dana skupa i napišite mu/joj toliko razloga zašto ga/je volite.



Moj sljedeći prijedlog za poklon je vrlo jeftin. Trebati ćete odvojiti nekih 5-10 kn za prazan cd i na to skinuti pjesme koje vaša cura ili dečko vole. Zaista jednostavno i lijepo. Ako ne to, možete napisati ljubavnu pjesmu.


Onda ide poklon koji će se sigurno svima svidjeti. Kupite neku lijepu kutiju ili uzmite već neku koju imate kući, oblijepite je ukrasnim papirom i napunite je omiljenim slatkišima vašeg dečka/cure. Ja bih bila oduševljena kad bih to dobila.



Još jedan vrlo lijep i jednostavan poklon je uokvirena fotografija. Pronađite neku fotografiju gdje ste skupa na njoj ili napravite kolaž tako što ćete staviti više zajedničkih fotografija, izradite je i stavite u okvir.




Djevojci možete kupiti nešto od kozmetike, šminke, odjeće... Oko toga se možete posavjetovati s njenom prijateljicom. Meni je lijep onaj klasični poklon plišanog medvjeda i ruže. 



Ja se toplo nadam da sam vam bar donekle pomogla u odabiru poklona za vašu voljenu osobu. Napišite mi u komentare što ćete vi pokloniti svom dečku ili djevojci i pišite ideje za sljedeće postove.

Volim vas <3



You Might Also Like

12 komentari

  1. stvarno super ideje :)♥

    pogledaj moj blog:)♥ http://nikifashionn.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti puno :)) <3
      pratim ja tebe od početka i stvarno si mi super, samo nastavi tako :)

      Izbriši
  2. 2. ideja mi je nekako najlepšaa.. Poludela sam za teglama ♥
    Uzvrati follow na moj blog ako možeš -------→ justforgirrl.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  3. Odlican post kao i blog :) ♥
    Moram da pokusam da napravim ova srca!
    Pratim tvoj blog, ako zelis uzvrati :)

    http://katymycorner.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti punoo :)) svakako pokušaj napraviti pa javi kako je ispalo ;) uzvratila sam follow <3

      Izbriši
  4. Post je odličan! ♥ pokušaću nešto napraviti! ☺
    (posetite moj blog:
    sandrin-kutak.blogspot.com)

    OdgovoriIzbriši
  5. Odlicne ideje! Kutiju sa slatkisima sam imala priliku da dobijem skoro istu kao ovu stvarno je prelepo!
    Uzvratila sam follow! :)

    http://doityourselflady23.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kutija sa slatkišima je dobitna kombinacija ;) Hvala ti puno <3

      Izbriši
  6. Zaista jedan od najboljih Valentine postova koje sam pročitala. Ideje su savršene. Hvala ti na pomoći. :)

    styleonfirstplace.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši