Valentine's Day (outfit, make-up)

08:19

Hej drage moje :))

Evo još jedan post na temu Dana zaljubljenih, no ovaj put to nisu ideje za poklone već ideje kako se obući, našminkati i ideje za frizuru. Dat ću vam par ideja koje se meni sviđaju, pa da počnemo.

Ako namjeravate s vašom voljenom osobom ići na neko svečanije mjesto (restoran, kazalište...) preporučujem vam haljinu. Kako je crvena boja ljubavi, nekako bi najbolje bilo da obučete crvenu haljinu. Ako ne to, ja preporučujem i crnu haljinu uz crvene detalje (nokte, štikle, torbica, usne) što će svakako lijepo izgledati.





Ako pak idete u večernji izlazak preporučujem vam neku slatku suknjicu koju možete kombinirati uz vestu ili običnu majicu s raznim modnim dodacima i lijepom frizurom. Uz ovo bi lijepo izgledao prirodni make-up (tutorial ispod)




Ako se na spoju najugodnije osjećaš u hlačama (trapericama ili tajicama) evo ti jedan look. Hlače se naravno mogu iskombinirati da to stvarno izgleda lijepo i svečano. Ovo je ponajviše namijenjeno za šetnju gradom, kino ili nešto treće.




Evo i par ideja za noktiće:

Što se frizure tiče, to ovisi kakvu kosu imate i što vam najbolje stoji. Meni su preslatke one romantične punđice, valovita kosa (možete je uviti pomoću figara, pegle za kosu ili pak uvijača).



Toliko od mene za danas, nadam se da sam vam pomogla s ovim idejama i da će vam se barem nešto od ovoga svidjeti. Recite mi vaše mišljenje u komentare.
Volim vas!

You Might Also Like

10 komentari

  1. Kombinacije su vrlo lepe i lep post :)


    lickadiary.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  2. Hej. Ušla sam u tvoj blog,i veoma mi se sviđa. :3
    Kombinacije su veoma lepe i post je odličan!

    Zapratila sam te,uzvrati: http://joka45688.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  3. Lijepe slike! Bila bih sretna kada bi posjetila moj blog te ostavila feedback :)
    http://www.itsmissivana.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  4. Kombinacije su predivne. Jedan od najboljih Valentine's Day postova koje sam procitala. :)

    styleonfirstplace.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  5. Pre svega hvala na komentaru, drago mi je da ti se moj blog dopada. Naravno da cu uzvratiti pracenje. Pratim te preko GFC i G+. :) Divan post, predivne fotografije.

    http://gospodjicamrvica.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši