February Favs

02:12

Hej dragi moji, evo me. :)
Znači, mrtva umorna sam od škole, ovaj tjedan sam imala pet ispita i 3 ispitivanja, još sam psihički umorna, stvarno je tjedan bio iscrpljujući stoga vam nisam stigla ništa pisati, samo bih došla odgovoriti na vaše komentare.
Kako je danas zadnji dan mjeseca veljače odlučila sam vam napisati svoje favorite.

Prvo ću krenuti sa šminkom, odnosno sjajilom/ružem za usne. Ovo je od L'Oreala, lijepe je nježne ružičaste boje i kad se stavi na usne odmah se upije, pa bude onako matt što se meni jako sviđa. Nijansa ja Cause u boji 102. Stvarno se ne sjećam koliko je koštao jer sam zajedno s njim kupila više stvari, no mislim da nije baš jeftin.
















Druga stvar je Trio effect blush od Manhattana.Ima tri nijanse koje možete koristiti kao rumenilo, highliter i bronzer. Meni se jaaako sviđa, lijepo ostaje na licu.Mislim da sam ga platila oko 50 kn.




Treća stvar je krema za ruke od Avona. Miriše na kokos što je odlično jer ja obožavam kokos. Jako lijepo hidratizira ruke, odmah se upije i ruke bude jako mekane nakon nanošenja. Preporučujem.




Onda još jedna stvar od Avone, to je ovaj sprej za tijelo. Jako je jednostavan za nanošenje, samo posprejate tijelo i to namažete i odmah se upije i predivno miriše. Mislim da košta 15 kn.




Onda imam ovu narukvicu koju sam dobila na poklon iz Njemačke. Meni se jako sviđa, ima kao neke bodlje i ovo što je narančaste boje svijetli u mraku. 



Prelazimo na odjeću. Najdraža mi je bila ova majica kupljena u New Yorkeru za nekih 80 kn što je stvarno jeftino. Na majici je natpis: Fall in love forever. Mislim da je majica jako lijepa i može se nositi kao sportska, a i na malo moderniji način.




Sljedeća stvar je hrana. To je čokoladica Kinder Maxi King. Pretpostavljam da su ovo svi probali, a ko niste ne znam što čekate. Nešto najfinije.



Onda za vas imam film koji nije baš noviji, iz 2012.godine je. Tada sam ga i prvi put i pogledala, no došlo mi je da ga opet pogledam. Film je super, barem meni.
SADRŽAJ:Mlada buntovnica Becca dolaskom na fakultet pridružuje se ženskoj vokalnoj skupini The Bellas. Pomalo uštogljene i staromodne pjevačice potpuno će promijeniti svoj stil i uspeti se na ljestvici fakultetskih zvijezda. Čeka ih velika borba s muškim zborom koji je sve samo ne konvencionalan. Kako će se Becca i cure snaći ne propustite pogledati.



Zadnja stvar je knjiga od hrvatske mlade spisateljice Marije Bugarski. Knjiga se zove Nezaboravno ljeto. Meni je ovo definitivno jedna od boljih knjiga koje sam pročitala.
SADRŽAJ: Blizanke Vesna i Maja razdvajaju se u djetinjstvu kad se rastavlaju njihovi roditelji. Vesna se odselila s tatom u London, a Maja je ostala s mamom te se viđaju samo preko ljetnih praznika. ovo je jedno od tih njihovih ljeta ispunjeno ljubavnim avanturama, druženjem, razočaranjima.




Eto ljudi toliko od mene za danas, komentirajte mi kako vam se sviđa post, vaše favorite te što želite da vam pišem u sljedećem postu.Pozdrav do sljedećeg puta,
Zrinka.




You Might Also Like

10 komentari

  1. Dobar post:) imas lijepe stvariXD

    lifestylebylucija.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  2. Odlican post,suknja i majica su vrh!Poseti moj blog,uclani se ja sam se uclanila kod tebe :D
    http://sofija1837.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  3. Ma sve je super! *_*
    pridruzi se mom blogu ako ti se svidi posto sam i ja tvom:
    sandrin-kutak.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  4. Odličan post, volim mesečne favorite! :) Majica je divna, kao i narukvica, a imamo i istu kremu iz Avona, koja je i meni najveći favorit, prvenstveno zbog svog mirisa. :)

    http://anjalittleworldd.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  5. Imam istu ovakvu majicu iz New Yorkera i super je:-) Post je odličan!

    http://nevergiveup656.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši