DIY Room Decor

04:16

Hej hej :)
Danas sam nešto kreativna i odlučila sam vam pokazati neke ideje za uređenje vaše sobe koji se meni jako sviđaju. Meni su jako bitni detalji u sobi i vrlo mi je važno da se tu osjećam ugodno jer je to prostorija u kojoj ponajviše provodim vrijeme.



"First thing


Meni se ovo jako sviđa, samo ja nemam veliki talent za crtanje pa se bojim da ne bi nešto zeznula i kako će onda ispasti, no ne mogu znati dok ne pokušam.


#Second thing
Ovo je nešto sasvim jednostavno, za ovo vam treba rola toaletnog papira i jednostavno ju izrežete i lijepite da dobijete cvijet. Kada dobijete to što želite možete staviti u okvir ili jednostavno zakačiti/zalijepiti na zid.


#Third thing


















Još jedna jednostavna stvar. Izađite u dvorište i pronađite nekakav štapić (ne skroz tanak a ni debeo) nešto kao ovaj na slici potom ga zakačite na zid. Lančiće ili narukvice pričvrstite pribadačama na štapić i to je to.


#Fourth thing


















Ovo mi je jako zanimljiva stvarčica. Znači uzemete neku teglu i napišete na papir neki natpis "Memories", "The Bored jar" ili slično i zalijepite na teglu, potom napišete na male papiriće neke vama bitne stvari ili zadatke koje trebate napraviti, npr. Napraviti 10 čučnjeva. ili Naučiti lekciju iz računovodstva.




#Fifth thing


















Evo jedna jednostavna ideja za šminku, tj. kistove za šminku. Ako već nemate ove Pringles posude, jednostavno uzmite obične plastične čaše ili role toaletnog papira, možete ih oblijepiti ukrasnim papirom, kolažem ili samo nacrtati nešto po njima i to je to.



#Sixth thing












Ideja za fotografije. Ova slova možete izrezati iz novina, isprintati na papir ili sami ih napisati. Zalijepite na zid i sami odredite kako ćete postavljati fotografije. Meni se osobno ovo jako sviđa. No ja ne bih bila ja kad bih se mogla odmah odlučiti za neku stvar pa zato imam još tri načina kako mogu postaviti fotografije:
1)                                                                
             















2)




Sada za vas imam mali test, zove se Što tvoja soba otkriva o tebi?

Koja obuća se može najviše naći u tvom ormaru:
a) sandale/čizme
b)balerinke
c)tenisice

Što se nalazi na tvom noćnom ormariću:
a)kremice, boca vode i sunčane naočale
b)lak za nokte, dnevnik, slušalice
c)čokoladica, mobitel, sat, novčanik...

Koja boja te najviše inspirira:
a)bijela i krem
b)ružičasta
c)zelena

Kako izgleda tvoje pospremanje sobe:
a)sve vadim van, brišem prašinu, slažem natrag i usisavam
b)satima čitam stara pisma, a tek na kraju se hvatam usisavanja
c)većinu stvari zguram u ormar ili pod krevet i malo obrišem prašinu

Kako bi najradije ukrasila zidove u svojoj sobi:
a)s kopijama modernih i popularnih slika
b)svijećama, lampicama i šarenim detaljima
c)s posterima i raznim isječcima iz novina

Što tvoja mama misli o tvojoj sobi:
a)uredna i lijepa
b)ne razumije baš moj smisao za uređivanje, no simpatično joj je
c)misli da sam neuredna i želi da češće pospremam

najviše odgovora a: Ti si uredna i organizirana
U tvojoj sobi sve ima svoje mjesto. Prava si organizatorica i voliš kada je čisto i uredno. Izluđuju te šlampavi i neuredni ljudi, a pomisao na život s takvom osobom te izluđuje. Znaš rasporediti svoje vrijeme, nikada ne kasniš i vrlo si disciplinirana kada su u pitanju obaveze. Izvrsna si u svakom poslu kojeg obavljaš jer si temeljita i uporna.

najviše odgovora b: Ti si zaigrana i romantična
U tvojoj sobi vlada red koji samo ti možeš razumjeti. Spremaš tu i tamo, ali ne smeta ti malo nereda – važno je da se ti u njemu snalaziš. Bitno ti je da u sobi imaš hrpu slatkih detalja i dragih uspomena; to ti je puno važnije od besprijekorne čistoće. Romantična si, osjećajna te kreativna. Iako nisi 'čistunka', nikada ne dopuštaš da u sobi nastane opći kaos.

najviše odgovora c: Ti si nestašna i bezbrižna
U tvojoj sobi uglavnom vlada kaos – ali ti uživaš u tome! Ne da ti se spremati i čistiti sve dok 'voda ne dođe do grla'; vrijeme radije trošiš baveći se stvari koje te zanimaju i zabavljaju. Vesela si osoba, imaš puno prijatelja i glavni si klaun u društvu. Roditelji te često opominju zbog stanja u sobi, ali uglavnom se praviš da ne čuješ.


Eto ljudi toliko od mene, nadam se da vam se sviđa post jer sam se stvarno potrudila. Komentirajte mi vaša mišljenja. :)


You Might Also Like

6 komentari

  1. Bok Zrinka, stvarno super post, bilo bi jos bolje kad bi slikala ono sto si ti napravila, a ne samo ubacila slike s interneta #nohate, trebala si kviz staviti kao posebni post, inace sve supp vjv cu nesto napraviti nesto od toga, posebno mi se sviđa šesta ideja sa slikama <3 love yaa

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hej hej :) razmišljala sam uslikati i postaviti svoje slike no mislila sam da bi vama bilo lakše raditi to gledajući original pa su zbog toga slike sa interneta. Hvala na savjetima :) <3

      Izbriši
  2. Zrinkić mogu li ti ostaviti link svog bloga pa da ga posjetiš? :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ei upravo su mi rekli za tvoj blog pa sam ga odlucila positit.. placa li se ako oces napravit blog i to tila bi ga napravit jer mi je ovo stvarno zanimljivo mozes li mi dat neki savjet oko bloga i gdje da ga napravin mislila sam na wordpress.com el tamo dobro? Ana

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti što si ga posjetila :) Da bi napravila svoj blog nije potrebno ništa platiti, jednostavno je skroz. Hmm, stvarno ti nemam iskustva s tim wordpressom, meni je ovaj blogspot super, ima puno već zadanih pozadina i nije teško raditi ovdje. Pokušaj, nemaš što izgubiti :)

      Izbriši