Kako se riješiti prištića?

09:11

Hello peoples :)
Danas sam vam odlučila dati par prijedloga kako se riješiti našeg najgoreg neprijatelja. Nema ništa gore nego kad se ujutro probudiš, pogledaš se u ogledalo i ugledaš to malo zločesto stvorenje. Dosta cura otkaže neke planove zato jer ne žele van s prištićem, što je bezveze, no ja ću vam sada napisati neke ideje za uklanjanje prištića.

Kao prvo i najbitnije, morate voditi pravilnu njegu o vašem licu, što znači da OBAVEZNO morate navečer skinuti šminku s lica. Znam da je to nekad prava tlaka (i meni je), no ako namjeravate imati lijepo i čisto lice ovo morate napraviti. Kada skinete šminku, lice možete oprati sa sapunom namijenjenim za lice ili posebnim preparatima za lice i prištiće.



#MED
Definitivno jedan od najboljih lijekova za prištiće. Štapićem za uši nanesite med direktno na akne i ostavite da stoji oko 20-ak minuta te nakon toga operite kožu mlakom vodom.





#LED
Idealan je za brzo i efikasno uklanjanje akni. Poboljšava cirkulaciju na određenom mjestu, zatvara pore i uklanja svu nečistoću sa kože. Jednostavno uzmite kockicu leda i stavite na prištić i držite nekoliko sekundi, negdje 15-20 sec. Taj postupak možete ponoviti nekoliko puta dnevno.


















#BJELANJAK
Također odličan prirodni lijek za uklanjanje prištića. Odvojite bjelanjak od žumanjak, razmutite te namažite na lice. Držite tu masku na licu dok vam se ne stvrdne, oko pola sata do sat vremena te potom dobro isperite lice.
















#PASTA ZA ZUBE
Mislim da za ovo većina vas zna. Znači kada krenete spavati prstom nanesite sasvim malo paste na prištić te ujutro to isperite vodom.















Toliko od mene za danas, nadam se da će vam se svidjeti. Ako pokušate nešto od ovoga obavezno mi napišite u komentar. :)

You Might Also Like

7 komentari

  1. ej Zrinka, probala sam ovaj s pastom, ništa mi nije pomoglo, probat cu ovaj s bjelanjkom i ledom pa ti javim funkcionira li :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jesi li ti probala nesto od ovog?

      Izbriši
    2. Ej ej :) Ja sam probala s pastom i ledom i pomoglo mi je,a ovu masku od bjelanjka je probala prijateljica par puta i njoj je svaki put pomoglo. Nisam med probala, ali mislim da je on dosta učinkovit.

      Izbriši
  2. Znas li jos nekog blogera ono dobrog? napisi mi nekih 5-6 da i njih pogljedam

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zorannah's Fashion Corner, The Glam and Glitter, Shipped from Venus, Iva FashionDiary, Sara's Magical World..
      eto meni najdraži :)

      Izbriši
    2. Hvala ti puno :* kad ce slj post?

      Izbriši
    3. Nema na cemu :)) Mozda cak i danas ako uhvatim vremena i smislim novu temu za post :)

      Izbriši