Favourite Lipstick at the Time: Aura Ultimatte Liquid Lipstick

02:15

Pozdrav svima i dobro došli u moj novi post.

Danas vam želim predstaviti svoj omiljeni ruž koji koristim evo već nekih par tjedana i oduševljena sam njime. Da odmah napomenem, post nije sponzoriran, samo sam prezadovoljna ovim ružem pa se nadam da će se i vama svidjeti.


Ruž je od brenda Aura i tekuća je mat nijansa u broju  905 Say Yes. To je neka smeđa nijansa s nekim crvenkastim podtonom. Idealna je za ove jesenske dane i baš upotpuni svaki make-up look.
Što kaže proizvođač o proizvodu? "Dugotrajni tekućni ruž sa mat završnicom. Bogata pigmentacija omogućava ravnomjerno nanošenje proizvoda preko cijele površine usana. Formula je obogaćena uljem jojobe koji dodatno osigurava vlagu, prijatnost i baršunasti efekat bez osjećaja suhih usana. Aplikator je prilagođen obliku usana i savršeno „klizi“ duž cijele površine usana za ravnomjeran nanos."

Jučer sam taj ruž nanijela oko 10 sati ujutro, morala sam ga popraviti oko 16 h nakon ručka jer se na sredini donje usne malo skinuo ali ništa strašno. Ruž je trajao sve do nekih 21 h kada sam ga i skinula uz pomoć micelarne otopine.

Ruž nije suh, baršunaste je teksture i osuši se u potpuni mat ali nećete ga uopće osjetiti na usnama što je meni veliki plus. Cijena mu je oko nekih 50-ak kn i sada znam da ću definitivno isprobati još neke nijanse iz ove linije.

Meni je ovaj ruž duplo bolji od toliko hvaljenih Maybelline Matte Ink tekućih ruževa jer ovaj ruž nije suh kao Maybelline i jako je dugotrajan uz minimalno popravljanje.


I ovdje ispod vam ostavljam fotografiju nakon 8 sati nošenja ruža na usnama:
Instagram: zrinka_skiljo
Facebook stranica: Call of Beauty Blog

You Might Also Like

5 komentari

  1. Ruž je prekrasan i ti isto. Ruž izgleda puno bolje od Maybellinovih Superstay. Imam jedan njihov, ali mi je, ono što ti kažeš suh, i dosta se lijepi. :/ Super post!:)❤️

    sretnisanjar.blogspot.com/2018/10/povratak-tvoja-prica.html

    OdgovoriIzbriši
  2. Zakon ruž! Meni su također najdraži mat ruževi u tamnijim nijansama, uglavnom zemljane boje!
    I stvarno mi se sviđa tvoja šminka! Možda par savjeta za make up?
    Pozz!
    Zaprati me ako nisi! ❤

    http://angel1752.blogspot.com/2018/10/prijateljstvo-najbolja-stvar-na-svijetu.html?m=1

    OdgovoriIzbriši
  3. Stvarno mi se sviđa tvoj make up! Ne samo ruž već sve, možda neki savjet za šminkanje? A ruž je super, ja također najviše volim zemljane boje!
    Zaprati me nazad! 😊
    Pozdrav ❤

    OdgovoriIzbriši
  4. Odličan post. Mnogo mi se dopada boja ruža! :)
    Novi post:
    www.minniearts.com

    OdgovoriIzbriši