Wet 'n' Wild Makeup Look

02:01

Pozdrav svima i dobro došli u moj novi post.



Na ideju ovoga posta sam došla tako što sam od brenda Wet 'n' Wild dobila 5 super makeup stvarčica te sam ih odlučila isprobati zajedno sa još nekim njihovim proizvodima koje sam već imala od prije i koje jako volim.Inače njihov Megaglo Precious Petals highlighter mi je najdraži highlighter kojeg sam ikada probala i koristim ga svakodnevno.

Wet 'n' Wild proizvodi koje sam koristila:

  • Coverall Cream Foundation u nijansi Fair/Light
  • Megaglo hello Halo Liquid Highlighter u nijansi Guilded Glow
  • Megaglo Highlighting Powder u nijansi Precious Petals
  • Retractable Brow Pencil 
  • Eyeshadow single u nijansi Karma 
  • Eyeshadow single u nijansi Panther
  • Megalast Liquid Catsuit Matte Lipstick u nijansi Behind the Bleachers
Megaglo Liquid Highlighter – inovativna zbirka tekućih highlightera koji omogućuju da prilagodite svoj sjaj do savršenstva! Ovi highlighteri redefiniraju značenje tekućeg zlata. Sadrže biserne pigmente kako bi se stvorio efekt više boja, kao i silicijev dioksid kako bi se osigurala ravnomjerna primjena. Rafinirano ulje grožđa koži pruža svilenkasti osjećaj, dok murumuru maslac i Vitamin E vlaže vašu kožu. Može se koristiti samostalno, kombinirajući s malo praha ili kao dodatak svojem omiljenom tekućem puderu ili proizvodima za njegu kože. Highlighteri su dostupni u 4 boje, svi su bez glutena, parabena i mirisa.
Ja inače do sada nisam bila neki fan tekućih highlightera, ali od sada definitivno mijenjam mišljenje! Ovo je nešto predivno, odlično pigmentirano i jako dugtrajno. Ja ga stavim preko tekućeg pudera na jagodične kosti gdje i inače nanosim praškasti highlighter i onda preko njega stavim puder u kamenu. To izgleda tako lijepo, nekakav prirodni malo jači sjaj, ma oduševljena sam. Ocjena 5/5.



Ultimate brow retractable pencil – olovka za obrve, pomaže prilagoditi izgled obrva od šik i tankih do velikih i podebljanih. Bez obzira na željenu širinu ili oblik, ova olovka obećava nevjerojatne obrve sa svakom upotrebom! Dostupne su u 3 nijanse i nisu testirane na životinjama. Sa svojim preciznim trokutastim vrhom, ova olovka u obliku obrva omogućuje imitaciju dlačica i oslikava nevjerojatne obrve, omogućuje oblikovanje u željeni oblik pomoću korištenja različitih pozicija olovke kako bi se postigao tanki, srednji ili široki oblik. Olovke su formulirane voskom palminog drveta za održavanje izvrsne stabilnosti boje, uz poboljšanje otpornosti na trljanje.
Najbolja olovka za obrve što sam imala prilike probati, jako je precizna i pigmentirana tako da opet treba biti oprezan prilikom popunjavanja, lako se nanosi i jako dugo traje, nećete je uspjeti tako lako skinuti s obrva. Ocjena 5/5.


Color Icon Eyeshadow Single & Color Icon Eyeshadow Glitter single – sjenila za oči, dostupna u 14 boja (obična i glitter sjenila), bez glutena, bez mirisa, parabena, nisu testirani na životinjama, veganske nijanse. Sadrže vitamin E, njegova blistava boja glatko se nanosi, vlaži kožu i razmazuje se i osjenčava poput maslaca. Vrlo su pigmentirani za izraženiju boju.
Karma - na prvu sam mislila da je ovo glitter, ali je ovo kremasto sjenilo i kada sam ga išla nanijeti na kapak ono mi se malo trusilo i mrvilo i nije mi puno proizvoda ostalo na kapcima. Da se razumijemo, proizvod je dobro pigmentiran, možda je problem u mojim masnim kapcima jer nakon svega 2 sata nošenja od ovog sjenila su mi ostale samo neke sjajne čestice, ni traga toj nekoj tamnoj boji. Za cijenu od 15 kn proizvod je skroz okej ako vam treba za neko kraće nošenje, ipak nije za cijeli dan.
Panther - ova nijansa mi se puuno više svidjela od prethodne, ovo je potpuno mat sivo sjenilo, odlično pigmentirano i idealno za smokey look. 


MegaLast Liquid Catsuit Lipstick – tekući ruž za usne u novoj nijansi. Formula bez težine koja klizi na usnama te se osuši do ultra-mat završetka osiguravajući boju koja se stapa u svakoj konturi usana. Lagana formula nudi preciznost i intenzivnu pigmentaciju bez sušenja usana. Sadrži sastojak makadamije koji pomaže u postizanju vlage i vitamina E za poboljšanje izgleda i same teksture. Ruževi nisu testirani na životinjama, nemaju glutena ni mirisa a sve nijanse su veganske.
Znam da svi odavno hvale ove tekuće ruževe za usne, ali ja nikako da ih kupim i sada sam ga napokon isprobala. Odlična pigmentacija je ono što me prvo osvojilo, nijansa je neka predivna tamno crvena, idealna za jesen. Na usnama mi je trajao punih 6h bez ikakvog popravljanja i onda nakon što sam jela morala sam ga malo popraviti na sredini donje i usne i to je to! Oduševljena sam, definitivno ću kupiti još nijansi iz ove linije. :)

I to bi bilo sve za ovaj post, nadam se da vam se svidio i da sam vam pomogla ako se mislite koji proizvod kupiti. Pišite mi jeste li isprobale ijedan od ovih proizvoda. 
Pusa, Zrinka :*


Instagram: zrinka_skiljo
Facebook stranica: Call of Beauty Blog

You Might Also Like

4 komentari

  1. Sjajan look draga, mnogo mi se dopada! Wet n' wild su prekvalitetni proizvodi! ♥♥♥

    BLOG
    INSTAGRAM

    OdgovoriIzbriši
  2. Odlicni proizvodi,i izgledas prelepo!Inace,odlican post!

    Ilmaha |Zapratite♥️

    OdgovoriIzbriši