Sun Products That I Love / Sun Tanning Routine

00:56

Pozdrav svima i dobro došli u moj novi post.

Danas ću vam pokazati svoju rutinu sunčanja, odnosno koje ja to proizvode volim i koristim kada idem na plažu. Pa najbolje da odmah krenemo.


Uvijek prije nego krenem iz kuće na lice stavim HYDRANCE OPTIMALE UV RICHE KREMA  jer sadrži SPF 20 i jako je hranjiva na licu. Nju volim koristiti i navečer prije spavanja.


Nedavno sam od DM-a dobila pun paketić proizvoda za sunčanje i odmah sam ih sve isprobala i pokazali su se odličnima. Među njima sam dobila i ovaj Sun Dance mat fluid za lice koji funkcionira kao i prethodna krema, samo je ovo dosta gušće i malo se teže razmazuje, ali osjetim kako mi je lice stvarno zaštićeno od sunca jer ima faktor 30.


Zatim sam dobila ovaj sprej za zaštitu od sunca. On je malo neobičniji, barem meni jer nikada dosad nisam koristila proizvoda za sunčanje u spreju. Znači njega samo posprejate po tijelu gdje želite i to je sve. Jako brzo se ubije i super mi je što mi dođe kao osvježenje. On ima SPF 30.


Sljedeći proizvod je za vrijeme poslije sunčanja, on dolazi u pjeni i samo ga razmažete po tijelu, brzo se upije, ne ostavlja nikakve tragove i koža bude jako njegovana.


Proizvod koji sam skoro potrošila je ovaj Daylong Extreme sa čak faktorom 50. Kada njega stavite možete biti sigurni da vašoj koži ne može biti apsolutno ništa, ma koliko sunce bilo jako. Njega nisam sama ja koristila pa je zato tako brzo potrošen. Njegova cijena za 100ml je oko 150kn.


Imam tu i Balea Sun Dance sprej sa karotinom i 15 SPF. Moram priznati da njega nisam puno koristila i nemam još neko mišljenje o njemu, ali na prvu kada ga stavite na kožu jako je lagan i mirisan.


Posljednji proizvod u ovoj skupini je Clever sprej za zaštitu od sunca sa SPF 20. Njega sam koristila poprilično dosta i jako je lagan, samo se pošpricate njime i to razmažete, brzo se upije i ne ostavlja nikakve tragove na tijelu.


I sada prelazimo na proizvode za tamnjenje. Na prvom mjestu je definitivno Tinktura balzam od mrkve koji sam skroz potrošila. Ja imam jako svijetlu put, jako teško potamnim ali koristeći njega razlika je stvarno vidljiva. Tekstura je divna, ne treba puno proizvoda, ne ostavlja nikakve tragove, nije previše mastan da ga ne možete skinuti sa sebe i čak mi i njeguje kožu.


Sljedeći proizvod kojeg sam dobila u jednom Beauty Boxu je Afroditin pekmez za tamnjenje. Njega sam pored Tinkture zanemarila, ali sam ga koristila nakon što sam potrošila nju i svidio mi se. Njega je malo teže razmazati jer je smećkaste boje, ali ima savršen miris. Mislim da će u narednim odlascima na plažu uvijek biti sa mnom.


I na kraju imamo Lavare balzam od mrkve za tamnjenje. Njega sam kupila prije nekih mjesec dana i isprobala sam ga da mogu reći mišljenje. Pomogao mi je što se tiče boje, ali je užasno mastan i nikako ga ne mogu oprati sa sebe i to mi je veliki minu, stvarno mi to ide na živce kada sam cijela masna i sjajna a još bude vruće i to sve skupa izgleda užasno. I moram napomenuti da ima savršen miris.

To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se svidio. Pišite mi jeste koristili ijedan od ovih proizvoda i pišite mi vaše prijedloge što da isprobam. Pusa :*
Instagram: zrinka_skiljo
Facebook stranica: Call of Beauty Blog

You Might Also Like

11 komentari

  1. Sun dacne proizvode koristim svako ljeto i meni su odlični. Post je super.

    medinabeslagic.blogspot.ba

    OdgovoriIzbriši
  2. Mnogo mi se dopadaju proizvodi koje si navela ovdje. Mislim da je jako važno da se priča o zaštiti od sunca jer je to svakome potrebno tokom čitave godine, a pogotovo preko ljeta ❤️❤️❤️

    I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog

    OdgovoriIzbriši
  3. Odlican izbor! Sun Dance proizvodi su super.

    OdgovoriIzbriši
  4. Odlična recenzija. Veoma mi je bitna nega kože leti. :)

    Pogledaj moj novi post:
    www.minnieart.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  5. Staying sun safe is super important! Hope you have a great weekend :)
    the-creationofbeauty.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  6. Koristim Tinkturu i ovu Afroditinu marmeladu i oba proizvoda mi se sviđaju. Koristim ih naizmjenično, par dana Tinkturu pa malo marmeladu i dobila sam malo boje, ali ne onoliko koliko želim. Koža mi jakoo sporo tamni jer sam svijetle puti, ali možda do kraja ljeta bude nečega☺ Sun Dance proizvodi mi se čine jako dobri, ali ih još nisam isprobala. Odličan post♥

    nevergiveup656.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  7. I have never heard of these brands as I am located in the US, but thanks for sharing your selections. You have lovely photos!

    OdgovoriIzbriši
  8. Koristim sun dance proizvode već treće ljeto i stvarno su odlični. ♥

    Btw.zapratila sam te, možeš uzvratiti follow? ♥
    https://donutandunicorn.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  9. Vrijedi probati, čine se super! 😊

    https://angel1752.blogspot.com/?m=1

    OdgovoriIzbriši
  10. Super post! Nisam ih još koristila, ali ću svakako probati! 😊

    https://angel1752.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši