Summer Make-up Favorites

23:50

Pozdrav svima i dobro došli u moj novi post.

Danas za vas imam jedan beauty post, a riječ je o make up favoritima ljeta, odnosno favoriti do sada :) Želim vam pokazati što ja to volim i često koristim, a ako vas nešto posebno zanima recite pa ću napisati recenziju.


Prvo što imamo je Essence You Better Work primer za lice koji ima SPF 20 i piše da je gym proof. Ja ga jako volim, matira mi lice i odlična je podloga za tekući puder, šminka baš lijepo sjedne i dulje traje na ovim vrućinama. 


Zatim imam Bourjois Healthy Mix bb kremu koju sam uspjela uloviti na sniženju za nekih 85kn,a redovna cijena joj je inače oko 120kn i vrijedi svake lipe. Meni ovo prekriva kao puder a puno je laganije na licu, kao da nemate ništa. Kupiti ću ga ponovno sigurno.


Jedan proizvod koji sam kupila sasvim slučajno i to nisam imala nikakva očekivanja od njega je bronzer iz Berske. Nisam nikada probala njihovu šminku, ali nedavno su bili sniženi i reko zašto ne. Predivan ljetni bronzer, pigmentiran je ali ne ono prejako da ne možete raditi s njim, izgleda jako prirodno na licu. 


Nešto što do sada nisam probala, to jest nisam probala nijedan Douglasov proizvod, je ovaj puder u kamenu, zeleno bijeli je. Super matira, ne sjajite se niti malo i jako dugo stoji. Baš mi se sviđa.


Dobila sam jedno Sleek rumenilo u nijansi koju sama možda nikada ne bih uzela. Neka tamno crvena nijansa sa sitnim šljokicama, malo je jače pigmentiran i treba biti oprezan s doziranjem i nanošenjem ali kada ga stavite na lice jako lijepo izgleda, daje prekrasnu boju licu.


Ono što koristim kada se želim malo više našminkati je ova Catrice Copper paleta sjenila. Sva sjenila su šimerasta i jako su pigmentirana, oduševljena sam ovom paleticom i mislim da bi je svi trebali imati jer košta samo 40-ak kn a prekvalitetna je.


Od ruževa sam najčešće koristila Eveline rozu olovku u komninaciji s Mac Mehr ružem ili Oriflame One tekućim ružem i to mi je bila omiljena kombinacija za svaki dan, nešto lagano i neutralno na usnama. 


Za Essence eyebrow gel vjerujem da ste čuli, meni je ovo ja mislim 4.pakiranje i stvarno ga volim, drži mi obrve cijeli dan na mjestu a košta svega nekih 20-ak kn.


Korektor koji sam koristila je Maybelline fit me i njega obožavam za podočnjake, baš ih sakrije, ali sada sam potamnila malo i on mi je presvijetao pa ga toliko ne koristim. 


I od lakova za nokte stalno koristim L'Orealov crveni, ali samo za noge jer na rukama radim trajni lak. Ova boja je predivna i stvarno dugo traje, a cijena je oko 40 kn. 
I to bi bili moji make up favoriti u zadnjih mjesec, dva a neki čak i više. Pišite mi jeste li vi isprobali neki od ovih proizvoda i kako su se vama svidjeli. Pusa :*
Instagram: zrinka_skiljo
Facebook stranica: Call of Beauty Blog

You Might Also Like

6 komentari

  1. Ooboožavam ovaj essence prajmer. Ne da sam zadovoljna sa njim, nego sam i prezadovoljna 😍😍😍
    Na blogu sam i pisala o njemu tako da mi je još draže što sam saznala da ima još onih koji su oduševljeni njegovim učinkom 😍
    Želim ti lijep vikend, draga.

    OdgovoriIzbriši
  2. So many wonderful favourites. That eyeshadow palette looks very well loved - and for good reason! The shades are beautiful.
    the-creationofbeauty.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  3. Odličan post, posebno mi se dopadaju nude senke za oči. :)

    Pogledaj moj novi post:
    www.minnieart.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  4. Baš mi treba novi prajmer tako da ću isprobati ovaj Essenceov. Proizvodi su mi predivni, svi do zadnjega☺ Isprobala sam samo Catrice paletu i stvarno mi je omiljena, sviđaju mi se te bakreno-smeđe nijanse. Odličan post, draga moja♥

    nevergiveup656.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  5. All these products look great, enjoy them!
    I don't necessarily have favorite makeup products or favorite makeup brands, I usually enjoy trying out new products all the time.

    Have a great weekend!

    Xoxo, Victoria

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  6. Draga dopada mi se tvoj izbor i boje su fenomenalne... ljubac

    Pracenje za pracenje? <3

    http://www.ioannesstyle.com/

    OdgovoriIzbriši