Review: Newchic Matte Lipsticks

23:57

Pozdrav najdraže moje i dobro došle u moj novi post.

Ja se ispričavam što nisam baš aktivna u zadnje vrijeme, razlog je naravno fakultet, a i da budem iskrena nisam imala neku inspiraciju baš.
No danas sam tu s novim beauty postom. Naime, mogli ste viđati puno puta kod mene na blogu i instagramu Popfeel tekuće mat ruževe. Ja ih imam 6 u svojoj kolekciji i zaista ne znam koji mi je draži.


I tako, pregledavajući online shop Newchic naiđem vam ja na set od 12 Popfeel ruževa. Možete misliti moju sreću tada. Odmah sam ih ubacila u košaricu i naručila i nakon nekih 15ak dana stigli su mi na kućnu adresu.



U setu se nalaze pojedini ruževi koje već posjedujem, ali još bolje :D Detaljnije o setu možete vidjeti ovdje.
Pa što kažete da odmah krenemo na predstavljanje nijansi? :)

Prva nijansa (01) je zapravo ruž koji mi se najmanje sviđa. Krivo sam se izrazila, nijansa ubija, predivna roza nijansa u boji ciklame, ali tako je loše pigmentirana da sam ja jako razočarana. Veselila sam se nositi je, ali mislim da sada ništa od toga jer zaista, prozirna je i nakon nekoliko slojeva. Unlike. :/



Sljedeća nijansa (02) je u nekoj cigla-crvenoj nijansi. Ova je jako lijepa nijansa, odlično pigmentirana, zapravo jedna od boljih u ovom setu što se tiče pigmentacije. Ona mi se jako sviđa i definitivno like.



Zatim imamo tamnu nijansu crvene boje (05), ovo je jedna od onih jesenskih nijansi koje obožavam nositi u to doba godine. Inače sam veliki ljubitelj ove boje, pigmentacijom sam poprilično zadovoljna i zasad nemam nikakvu zamjerku.



Četvrta nijansa (04) je opet crvena, da. Ovo je neka boja između ove dvije prethodne, neka nazovimo je "normalna" crvena boja. S ovom sam oduševljena, nisam je dugo htjela skinuti s usana kako mi se svidjela. Obožavam crvenu na usnama, s njom se osjećam baš ženstveno. Ogromni like! :)




Peta nijansa (05) je narančasta ljudi moji. Ja nikada nisam imala ruž u toj boji i iskreno, nikada ga ne bih kupila jer jednostavno, ne vidim tu boju na sebi. Ali kada sam je nanijela na usne nisam se zgrozila kao što sam mislila da hoću. Nije super pigmentacije što mi se u ovom slučaju sviđa, ali tekstura joj je jako čudna, podsjeća me na temperu ?!
Ne znam što da mislim o njoj zaista :/



Sljedeća nijansa je ljubičasta (06). Također se ne bi našla na mojoj listi želja i ne sviđa mi se kako izgleda na meni. Možda je to zato što nisam navikla ili što inače nisam fan ljubičaste ne znam, ali ne bih. Pigmentacija je jako dobra, tekstura također.



Sedmi ruž (07) je u nekoj plavo/zelenoj nijansi. Ovo je zapravo ruž koji mi je prvi upao u oko kada sam otvorila set. Jako upečatljiva nijansa, intezivna na usnama, odlično pigmentirana. I pazite sad, sviđa mi se. Jest neobična kao i prethodna nijansa, ali mi je zanimljiva i fora bi izgledala uz neke lookove.


Sljedeća je najsvjetlija nijansa u setu (08) i ova mi je super. Ako želite nešto totalno prirodno a da se opet vidi da imate malo boje na usnama, ovaj ruž je idealan za vas.



Zatim imamo jednu malo,malo tamniju od prethodne, također jedna neutralna nude nijansa za svaki dan. Možete je iskombinirati uz neki tamniji look na očima i mislim da bi to super izgledalo. Pigmentacija je super kao i tekstura.




Deseti ruž (10) je možda moj najdraži. Pa zapravo jest, obožavam ovu nijansu boje mesa, mogu je kombinirati uz sve makeup lookove, za večer ili dan. Pigmentacija je vrhunska, lako se nanosi. Volim ovaj ruž. :)



Sljedeći ruž je neka smeđa nijansa (11) koja se meni nikako ne sviđa. Ima neki jaki žuti podton u sebi koji mene jako odbija. Pigmentacija mu je super, ali meni se boja ne sviđa nikako. Vjerujem da se nekom sviđa, ali ja nisam jedna od njih.



I posljednji ruž je u opet smeđoj nijansi, ali ova mi je ljepša. Vjerujem da ću ovoga i nositi jer mi lijepo izgleda, nekako prirodnije od prethodnog.



Da sažmemo sve, ovi ruževi su meni vrhunski. Znači super su pigmentirani (osi roze nijanse), tekstura im je vrhunska, prelako se nanose, dugo stoje na usnama, ne isušuju usne, ne ljušte se. Ma prezadovoljna sam.



Recite mi u komentare koji je vama ruž najljepši i svakako mi recite koji ruž izgleda najbolje na meni, a koji ne. Pusa od Zrinke :*

You Might Also Like

23 komentari

  1. Ee ovo cu definitivno i ja morat narucit. Mogla si primjetit da ja volim razlicite boje na usnama, tako da mi se najvise svida ljubicasta, znaci obara, ja bi je na tvom mjestu nosila definitivno ❤️

    MagdalenaŠ.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha kako sam znala da će se tebi svidjeti taj ruž :D Hvala ti draga <3

      Izbriši
  2. Oduševljena sam bojama i tvojim utiscima! Pogledaću bolje. Bordo, plava i rozikasta/nude nijansa su mi omiljene. :)

    Novi post na mom blogu☺
    Girly world

    OdgovoriIzbriši
  3. Odlican post ^^ Jako mi se dopada ^^
    Poseti moj blog ukoliko zelis:
    cleopatrassecret.blogspot.rs

    OdgovoriIzbriši
  4. Ovo je predobro, toliko divnih nijansi na jednom mjestu.Oduševljena sam! :)

    Minnah's Life

    OdgovoriIzbriši
  5. Prvi put čujem za ove ruževe, ali moram reći da se čine odličnim! Crvene nijanse ti odlično stoje. :)♥

    OdgovoriIzbriši
  6. Beautiful Colours :)

    https://fasionsstyle.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  7. Stvarno odlično izgledaju, nijanse su mi prekrasne, za svakoga po nešto, super recenzija, a ti imaš savršene usne definitivno! ♥
    IvaFashionDiary

    OdgovoriIzbriši
  8. Odlican post draga!!Karmini izgledaju predivno mozda ih narucim!

    http://mimmi-corner.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši
  9. Nijense su predivne. Ni ja ne bih mogla uzdvojiti neku posrbno osim plave da je jako interesantna i unikatna :D. Post je jako lijepo napisan i drago mi je da si ga podijelila sa nama jer nisam do sada čula za ovu stranicu, a djeluje mi jako zanimljiva.

    Moj mali kutak

    OdgovoriIzbriši

Blog Archive