DIY ideas

08:34

Hej ljudi! :)

Ispričavam se što dugo nisam stavila nikakav post, stvarno imam previše obveza u školi, jedva stižem sve, no danas sam uspjela izdvojiti malo vremena za vas i pokazati vam neke diy ideje (za one koje ne znaju DIY - Do It Yourself odnosno Uradi sam/a). Pa dakle počnimo:

1. Za sve one (i mene isto) koji muku muče stavljanjem tuša za oči i koji većinu puta kad ga stavljaju izgledaju kao panda (pogledaj dolje)


Znam da se ovo većini cura ispočetka događalo, pa ću vam zato staviti mali tutorial kako staviti eyeliner
2. Sljedeća stvar je ploča za stavljanje vaših ogrlica i lančića. Kao što sami vidite vrlo je jednostavno pa mislim da neće biti nekih većih problema oko ovoga.3. Evo jedna zanimljiva ideja za nokte. Ovi mi se jako sviđaju i mislim da nisu baš komplicirani za napraviti, vrijedi pokušati.

4. Ne bi to bilo to da ne stavim neku ideju za hranu :D evo nešto brzo i ukusno.5. S ovom idejom sam oduševljena i svakako ću pokušati napraviti ovo (ako nešto ne zabrljam).Toliko od mene za danas, nadam se da su vam se svidjele ove ideje i da ćete ih pokušati napraviti. Kad napravite pišite u komentar kako je ispalo. Pozdrav do sljedećeg puta,

Zrinka

You Might Also Like

4 komentari