Wet 'n' Wild Photofocus Stick Foundation Review

01:20

Pozdrav svima i dobro došli u moj novi post.

Danas ću vam pisati recenziju Wet 'n' Wild pudera u stiku koji me na prvu nekako privukao svojom ambalažom.

Photo Focus Stick Foundation je novi puder u sticku koji ima polu-mat efekt, a obogaćen je arganovim i suncokretovim uljem. Dolazi u plastičnom pakiranju, a twist-up način otvaranja sticka jako je jednostavan i praktičan korištenje. Pakiranje sadrži 12 g  proizvoda.

Lice bez sminke


Sam puder je lagane, kremaste teksture. Proces blendanja traje malo duže, ali zato osigurava pravu količinu koja je prozračna na licu, a ujednačuje ten (prekriva manje nepravilnosti i crvenilo).
Spada u kremaste pudere srednjeg prekrivanja koje se bez problema može nadograditi.



Ja sam imala mišljenje da će ga biti jako teško nanositi u smislu da će biti dosta suh pa da će mi nekako ljuštiti kožu no dogodilo se upravo suprotno, puder se jako lako nanosi i blenda.  Moram napomenuti da ja imam normalnu/mješovitu kožu lica - masnija T zona i suhi obrazi.



Ja bih prije pudera obavezno nanijela hidratantnu kremu ili primer i pričekala da se dobro upije te onda nanijela puder i izbledala beauty blenderom. Moja nijansa je Soft beige i na prvu mi je izgledala tamno jer sam ja jako svijetla, no kad se izblenda jako lijepo izgleda.



Ovaj puder obavezno treba matirati puderom u kamenu jer sam se ja nakon par sati nošenja prosijala na T-zoni, tako da ovaj puder ne preporučujem osobama masne kože, više je za suhu i mješovitu.



Meni je puder super za svaki dan kada idem na faks i želim ujednačiti ten i prekriti sitnije nepravilnosti. Moja ocjena je 4/5.


Toliko od mene za ovaj post, pišite mi jeste li isprobali puder te kako vam se sviđa.
WET 'N' WILD
Puse,
Zrinka :*

Instagram: zrinka_skiljo
Facebook stranica: Call of Beauty Blog

You Might Also Like

1 komentari

  1. Great tips! Thanks for sharing this.
    Gemma x
    https://www.babydollchemise.com/

    OdgovoriIzbriši