Beauty New In

01:48

Pozdrav svima i napokon dobrodošli u jedan beauty post.

Danas ću vam pokazati što sam ja to kupila/dobila u posljednje vrijeme pa najbolje da odmah krenemo.
 *slike su podijeljene u dvije skupine jer je jedna skupina proizvoda slikana u Splitu, druga je sad kad sam došla kući.

 Prvo što imamo je Maybelline SuperStay tekući puder koji sam kupila nakon podosta pročitanih recenzija. Nikako nisam mogla pronaći sebi pravu nijansu, sve su mi bile nekako pretamne i na kraju sam uzela ovu u broju 20 cameo i ona mi je onako okej, ima narančasti podton i to mi se baš ne sviđa, ali puder kao puder mi je super, tekstura pudera nije ni pregusta ni prerijetka, prekrivanje je srednje i s tim sam jako zadovoljna a za cijenu stvarno nisam sigurna. Ocjena 4/5

Dalje isto imamo tekući puder marke Rimmel. Nikada nisam probala njihove pudere i baš sam se veselila ovome kad sam ga dobila. Nije na pumpicu ni na kapaljku već odvrnete čep i na njemu imate kao neku spužvicu koja je praktična za direktno nanošenje na lice i onda ga izblendam beauty blenderom. On mi je stvarno dosta taman i ne mogu ga nositi samostalno, jedino ga mogu miješati s nekim puno svijetlijim. Tekstura je rijetka, oksidira na licu prilično puno i to mi je minus, ali je jako lagan, uopće ne osjećate da imate puder i to mi je najbitnije zapravo. Prekrivanje je od slabog prema srednjem. Prekrit će osnovne nepravilnosti, male prištiće ili crvenilo ali za nešto veće će vam definitivno trebati korektor. Ocjena 3/5

Onda imamo jedan Wet 'n' Wild ruž u nekoj crvenkasto roskastoj nijansi. Htjela sam isprobati neki njihov ruž i odlučila sam se za ovaj. Nije mat ali nije ni one sjajne teksture, nikako ne isušuje usne ali kada pijete ostat će vam podosta proizvoda na čaši i treba ga popraviti s vremena na vrijeme, ali za svoju cijenu od nekih 20ak kn je odličan. Ocjena 4/5

Sljedeće imamo rumenilo koje toliko obožavam, otkad sam ga kupila samo njega koristim i na dnevnoj i na večernjoj bazi, predivan je, nije prepigmentiran pa možete jako lako nanijeti ga. Ali ima jedan problem, on je izašao iz asortimana i ja ne znam što ću kada potrošim njega. Pišite mi preporuke za neko dobro rumenilo. Ocjena 5/5.

Onda su tu 3 laka za nokte koje sam kupila u onoj trgovini sve po 12, ali njih 3 su bila skupa 12 kn haha. Uzela sam neke proljetne nijanse, isprobala sam ovaj 3.po redu i on je u crvenoj koraljnoj nijansi i sviđa mi se. Veselim se isprobati ostala 2 laka.

Imam i dvije maskare, jedna je marke Essence koju sam kupila za sebe i još jednu za vas koju ću spremiti za giveaway. Ova maskara je top za svaki dan, baš super izduži trepavice, ne da im toliki volumen kao Elf maskara, ali kažem vam, zaista mi se sviđa za svakodnevni makeup. Ocjena 4/5
Elf je stigao u  Bipu i to vjerojatno znate. Ja nisam znala što isprobati i nekako sam se odlučila za ovu maskaru od 30kn i nisam se pokajala. Maskara mi se stvarno sviđa, nije nadmašila moju voljenu Maybelline Lash Senastional Lascious maskaru ali joj je blizu. Odličan volumen, lijepo ih produži. Ocjena 5/5

I na kraju je tu Maybelline Fit me korektor koji je napokon stigao. Odmah sam ga išla kupiti i odmah ću vam reći da mi je puuuno draži od Age Rewind-a. Za podočnjake je vrhunski, baš ih lijepo prekrije i prezadovoljna sam njime. Cijena je nekih 50-ak kn ali sam ga ja platila 28kn kada je bio snižen. Ocjena 5/5

Onda na ovoj slici imamo tri stvarčice od Evelina. Prvi je tuš koji nisam baš nešto pretjerano nosila jer imam boljih, na njemu mi se ne sviđa aplikator, nije precizan ali tekstura tuša je stvarno dobra, neće vam se preslikavati. Ocjena 3/5.
Imam tu i SOS Lash Booster serum namijenjen bržem rastu trepavica. Nisam ga koristila redovno i ne mogu vam reći je li djeluje. Od danas ću ga nanositi navečer prije spavanja pa ćemo vidjeti rezultate.
I imam još jednu maskaru, prvi put da isprobavam Eveline maskare. Ne sviđa mi se četkica baš kod nje i s mojim trepavicama na napravi skoro pa ništa, moram se baš potruditi da bih uspjela nekako izvući trepavice malo. Ocjena 2/5.

I u nagradnoj igri kod drage Ivane s bloga Anaviglam sam osvojila svoj omiljeni L'Oreal tekući puder u odgovarajućoj nijansi i lak za nokte u broju 558. Za puder neću ništa pričati jer svi koji me prate su mogli čitati o ovom puderu, obožavam ga zaista i za njega je ocjena 5/5. Lak još nisam isprobala i znam da svi pričaju o L'Orealovim lakovim i tome se baš veselim.

Kupila sam i ovaj Essenceov korektor čisto da ga isprobam. Tekstura mu je lijepa, okej prekrije podočnjake i poneke prištiće, ali kod njega mi se ne sviđa mali aplikator koji izvuče jako malo proizvoda iz ambalaže. Moram ga još malo isprobati da bih znala reći svoje mišljenje o njemu ali zasad je  ocjena 3/5.

Imam tu i Eveline olovku za usne, ovo je ja mislim njihova 4.olovka koju imam i jedna je od boljih. Njihove olovke su mi možda čak i bolje od Essenceovih jer imaju na čepu i malo šiljilo koje vas spasi kada ponesete olovku sa sobom a ona se istupi. Nijansa je predivna roza ali vam ne mogu reći koji je naziv jer mi se izbrisalo. Ocjena je definitivno 5/5.

I na kraju imam tu Farmasi ruž koji ide za giveaway, njega nisam htjela isprobavati jer imam podosta sličnih nijansi njemu pa ću ga pokloniti nekome od vas ubrzo na svom Instagram profilu pa stoga stay tuned. :)

Nadam se da vam se svidio moj post, molim vas pišite mi što ste vi isprobali i kako se vama sviđaju proizvodi.
I još nešto, ako vas zanima detaljna recenzija nekog od ovih proizvoda slobodno recite pa ću se potruditi napisati je.
 Puseee :*

Instagram: zrinka_skiljo


Facebook stranica: Call of Beauty Blog

You Might Also Like

11 komentari

  1. Odličan post. Voljela bi da si stavila sliku svakog posta pojedinacno.Inace jako mi se sviđa kako pišeš i neke od ovih proizvoda sam imala priliku probati i meni su super.

    medinabeslagic.blogspot.ba

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti draga :) <3 da, slažem se s tobom da sam trebala ali zaista mi je bilo nezgodno jer mi je pola stvari kod kuće a pola u Splitu. :/

      Izbriši
  2. Sjajni proizvodi draga! Mnogo mi se dopada ELF kozmetika i svi je hvale! :)

    http://lifella2.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  3. Super post draga ! Probala sam neke od ovih proizvoda a znam da je moja sestra nedavno kupila ovaj tuš, maskaru i proizvod za rast trepavica od Evelina i koliko znam,ni ona nije nešto zadovoljna tušem, maskara nije loša ali nije ni za neke pohvale dok je ovaj proizvod za rast trepavica učinio razliku ali veoma malu.
    <3

    Vildana from Living Like V

    OdgovoriIzbriši
  4. Interesting post :)


    https://julesonthemoon.blogspot.it/

    OdgovoriIzbriši
  5. Amazing products, dear!
    Happy weekend!
    Hugs ♥
    Liana Laurie

    OdgovoriIzbriši
  6. Olá, produtos incríveis.
    Achei muito lindo seu blog.
    Sucesso, Boa semana.
    Beijos

    https://glamour-02.blogspot.com.br/

    OdgovoriIzbriši
  7. Great post.
    I'm already following your blog and I invite you to follow mine as well.

    www.paginasempreto.blogspot.com.br

    OdgovoriIzbriši
  8. I like Rimmel Lasting Finish Breathable :)

    http://the-fight-for-a-dream.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši