Review: San Prirodna Kozmetika

02:06

Pozdrav svima i dobro došli u moj novi post.

Danas vam donosim recenziju dva proizvoda hrvatskog brenda SAN: vitaminska krema za lice i maslac za tijelo.
Moram priznati da sam ja tek nedavno čula za ovaj hrvatski brend koji proizvodi mala obiteljska tvrtka iz Čakovca. Kako sam veliki ljubitelj hrvatskog brenda i prirodne kozmetike, ova se krema činila idealnom za mene. Tek od ožujka 2014. godine  brend se počeo širiti izvan Međimurja, a od lipnja se SAN prirodna kozmetika može kupiti u 52 ljekarne i specijalizirane trgovine o Hrvatskoj. Uglavnom, da ne duljim više, o SAN prirodnoj kozmetici možete saznati na njihovoj web stranici OVDJE.


SAN vitaminska krema za lice

Što kaže SAN prirodna kozmetika?
SAN vitaminska krema je bogata krema namijenjena suhoj i normalnoj koži za intenzivnu njegu kože lica i vrata te za zaglađivanje prvih bora. Pregršt vitamina i antioksidansa iz kvalitetnih biljnih ulja i maslaca osiguravaju njegu i najzahtjevnije kože, te usporavaju njeno starenje.

Vitaminski koktel hladno tiještenih ulja avokada i pšeničnih klica te ulja sjemenki grožđa i badema nahranit će Vašu kožu esencijalnim masnim kiselinama, antioksidansima i vitaminima. Steroli iz ulja avokada čine kožu glatkom poput bebine, daju joj baršunasti sjaj i štite od preuranjenog starenja. Provitamin B5 (dekspantenol) i ekstrakt crvenih algi iz mora vlaže Vašu kožu, čine je elastičnom i savršeno mekom.

Hladno tiješteno ulje avokada daje kremi blijedu žućkasto-zelenu boju, a macerat vanilije i eterično ulje slatke naranče miris koji podsjeća na puding, sladoled ili kolač. Treba odoljeti porivu da se ova krema ne pojede prije nego li se nanese na lice!

Količina: 50 ml
Cijena: 65 kn

Moje mišljenje:
Bogate je i nešto masnije teksture, sporije se upija, ali zbog njege koju pruža isplati se čekati. Nanosim ju na lice i vrat te je za oboje potrebna mala količina jer se vrlo lako razmazuje. Koristim ju kao noćnu njegu baš zbog sporijeg upijanja i mogu reći da tako odlično funkcionira.
Ovo je jedna od onih krema za kojima ćete rado posegnuti zbog ugodnog mirisa i brzih rezultata. Koža zaista djeluje njegovano uz korištenje ove kreme - hidratizirano, svježe i baršunasto meko. Nije mi izazvala prištiće, a eterično ulje slatke naranče djeluje opuštajuće i provjereno oslobađa od stresa tako da s ovom kremom dobijete njegu i opuštanje.
I nisam spomenula kako miriši na neki voćni sladoled, nemam pojma haha ali je prefinog mirisa.


San maslac za tijelo od Avokada i Sezama 


Što kaže SAN prirodna kozmetika?
Mirisna kombinacija osvježava cijelo vaše tijelo i um, dubinski njeguje, hrani, štiti i hidratizira suhu kožu. Maslac Avokado Sezam izvrstan je za redovnu njegu tijela, kao i za prevenciju strija jer sadrži shea maslac bogat zasićenim masnim kiselinama i antioksidansima, te ulja sezama i avokada s obiljem sterola i tokoferola. Macerat vanilije u ulju sjemenki grožđa pomaže pri regeneraciji kože i nadoknadi esencijalnih masnih kiselina. Eterična ulja vrhunske kvalitete doprinose njezi kože i imaju aromaterapeutski učinak na cjelokupno osvježenje i raspoloženje organizma.

Količina: 150ml
Cijena: 81.90 kn


Moje mišljenje:
Ovaj maslac se lagano nanosi na kožu. Nije kremast već više neke uljne teksture. treba ga uzeti malo i onda laganim pokretima utrljati u kožu  jer ako ga uzmemo previše ,  jako dugo mu treba da se upije. Sam miris ovog proizvoda je zanimljiv, neobičan na prvu ali poslije jako ugodan.
Ja ga koristim uvečer ,  nakon tuširanja na osušenu kožu tijela. Ujutro kad se probudim koža je vidno naranjena i mekana na dodir te glatka.  Učinak ovog proizvoda najviše primjećujem na laktovima i koljenima – dakle, preporučam ga svima sa suhom kožom jer će obaviti zaista dobar posao. Mala napomena, preporuča se izbjegavati neposredno izlaganje suncu u periodu od 12 sati nakon nanošenja ovog maslaca – zbog eteričnih ulja od kojih se sastoji. Upravo zato, ja ga koristim prije spavanja. 

Toliko od mene za ovaj post, nadam se da vam se sviđa. Jeste li vi išta probali od San prirodne kozmetike?
Instagram: zrinka_skiljo

Facebook stranica: Call of Beauty Blog

You Might Also Like

3 komentari

  1. Nisam nikad probala ovu kozmetiku,izgelda po tvojoj recenzija,jako dobro
    Sjajan post,bas malo da predahnem,i uzivala sam draga.
    Hvala na podijeljenom misljenju
    Ako zelis svrati do mog blog,izasao je novi post,ostavi svoje utiske, znaci mi mnogo.Jedan veliku pozdrav od mene.
    https://beautybybellablog.blogspot.ba/?m=1

    OdgovoriIzbriši
  2. Imala sam priliku isprobati san prirodnu kozmetiku i ja sam jako zadovoljna s proizvodima. Drago mi je da si i ti isprobala njihove proizvode i svakako smatram da trebamo podrzati apsolutno sve koji rade prirodnu kozmetiku

    OdgovoriIzbriši
  3. Nisam ranije čula za ovaj brend, ali slažem se sa prethodnim komentarom - da bi trebalo više podržati manje brendove sa prirodnom kozmetikom. :)

    Novi post :) | Instagram

    OdgovoriIzbriši