My Face Care Routine

10:46

Pozdrav svima i dobro došli u moj novi post.

Danas za vas imam jedan beauty post, gdje ću vam malo pisati o svojoj njezi lica. Neki proizvodi su ostali isti koje sam koristila i prije, a neki su se promijenili odnosno novi su. Pa najbolje bi bilo da krenemo odmah.

Prva stvar koju koristim je Avene termalna voda. Ovo je stvar bez koje ne mogu nikako! Ne znam kako sam do sada živjela bez nje, odlična stvar. Idealna je za ovo vruće vrijeme kada se želite malo osvježiti i plus čak fiksira šminku da to izgleda lijepo.



Zatim su tu dvije micelarne otopine koje su mi se pokazale najboljima. Prva je L'Orealova i nju koristim od Božića i evo pri kraju je, to mi je čudno iako sam je koristila skoro svaki dan. Druga je Avene i ona je relativno novija ali također sam je često koristila. Obadvije skidaju apsolutno svu šminku s lica, ne peku oči niti mi isušuju ili nadražuju lice.



Sljedeće dvije stvari su tonik za lice te umivalica. Ovo su stvari koje koristim godinama i koje su mi se pokazale odličnim za moje lice. Ovaj Balea tonik skida apsolutno SVE nečistoće s lice, s njime se ne bojim da će mi nešto prljavštine ostati na licu, a košta svega 20-ak kn, i manje mislim.
Ovu umivalicu sam kupila u Mullera i ne znam koje mi je ovo pakiranje po redu.Super stvar koja baš osvježi lice i napravi ga glatkim i mekanim. Također nije više od 20 kn.



Tu je i ova crna maska za mitesere koju sam naručila s Newchic stranice. Moram biti iskrena i reći da sam očekivala više od nje. Ne mogu reći da ne valja, jer ipak skine nešto mitesera, ali to nije to što ja želim. Ali opet nije nešto skupa pa mi nije toliko ni žao.



I sada na red dolaze kreme za lice. Tu su dvije Avene kreme, jedan serum i jedna Eveline krema.
Serum koristim najčešće ujutro i prije šminkanja, dvije Avene kreme koristim navečer prije spavanja jer su one za suhu kožu i onda ostavim preko noći da mi nahrane lice dok Eveline kremu koristim ujutro jer je ona brzo upijajuća i to je ono što želim ujutro.





I to bi bilo sve za ovaj post, nadam se da vam se svidio. Pišite mi koristite li neke od ovih proizvoda te kako vam se čine :)

You Might Also Like

8 komentari

  1. Jako lep post, draga. Rutina mi se mnogo sviđa, i probaću neke proizvode ako uspem da ih pronađem da ih kupim.

    laAdda | 13 reasons why I love summer

    OdgovoriIzbriši
  2. Odličan post! I ja sam probala crnu masku, i takođe nisam nešto oduševljena.. :/ ♥

    Novi post -> www.innisall.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  3. I never used these cosmetics. But I think so Balea is great company! :)
    http://hamster-and-life.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  4. Divan post!
    Ni jedan proizvod, od navedenih, nisam isprobala. Ali kada je u pitanju tnonik tu sam ostala vjerna Avon care toniku na bazi kamilice i zobi. Pogodan je za sve tipove kože, pa i one suhe. Pored toga, jako dobro čisti pore. Ako ti se bude dalo pogledaj na mom instagramu sliku @moj_mali_kutak91. Za samo dva dana predivni rezultati.

    OdgovoriIzbriši
  5. stosuję czesto wody termalne, Avene uzywałam przez lata teraz przerzuciłam się na Uriage :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Odlican post.Stvarno si se potrudila i izvrstan izgled bloga.Izasla su 3 nova posta pa cekam na tvoj komentar,i da li ti se svidja...

    OdgovoriIzbriši
  7. Odlicna rutina <3 bas mi je zao za ovu crnu masku :/ ni sama nikako da nadjem neku koja je bas dobra. Skoro sam narucila pilaten crnu masku ali nisam je jos uvek probala :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Odličan post i prelijepe fotografije!

    Zapratite moj blog,uzvraćam-funnyandrabbits.blogspot.ba

    OdgovoriIzbriši