My Makeup Wishlist

07:49

Pozdrav svima i dobro došli u moj novi post.

Danas s vama želim podijeliti svoju makeup listu želja. Tu ima podosta stvari koje jako dugo želim, naravno, stvari su sve skuplje. Dugo sam čitala, gledala i proučavala te stvari i sve su s razlogom na listi želja. Pa da počnemo.

Prva stvar s kojom ću započeti je stvar koju sam možda i prvu vidjela od tih skupljih stvari i želim je već godinama, u pitanju je Naked 3 paleta sjenila brenda Urban Decay. Ako me pitate, ovo su moje boje, nude, roskaste - ukratko nježne. Ova paleta mi je nekako idealna za svaki dan ili neke nježnije, romantičnije makeup lookove. Košta 53$ i znam da se može naručiti na stranici Feelunique.



Nastaviti ću dalje sa paletama sjenila. Ovu paletu sam nedavno slučajno otkrila i relativno je nova. Riječ je o Sweet Peach paleti brenda Too Faced. Ova paleta me toliko zaintrigirala da sam odmah išla proučavati ove divne nijanse. Paleta je idealna za sve prilike, dnevni i večernji makeup, zar ne? Košta 49$.



Sljedeća stvar koju želim ne znam ni ja otkad, ali stvarno. U pitanju je Mac highlighter "Soft and Gentle". Ovu stvar sam imala i priliku isprobati i od tada ga još više želim imati. Ova stvar je toliko divna i pigmentirana, ima super sjajne čestice koje savršeno izgledaju na licu. Kupujem ga prvom prilikom, košta 48$.



Onda imamo jednu stvar za obrve, to je Dipbrow pomade od Anastasie Beverly Hills. Jedna youtuberica i blogerica koju pratim ima samo riječi hvale za ovu stvar, i vjerujte mi izgleda savršeno i baš se čini da je tako lako raditi s ovim proizvodom. Košta 18$.



Sljedeća stvar je maskara o kojoj sam toliko i čitala i gledala i svi je hvale. U pitanju je Too Faced maskara pod nazivom "Better than sex". Pakiranje mi je predivno baby roze, a četkica mi se baš sviđa. Javim vam jednog dana kakva je :D Košta 23$.



Još jedna stvar od brenda Too Faced, mat bronzer. Baš sam sinoć gledala jedan youtube video i čula samo pozitivne riječi za ovaj bronzer. Doduše čula sam ih i puno prije ali eto, sinoć me nekako baš uvjerilo u to :) Cijena je 30$.



I posljednja stvar su Gerard Cosmetics tekući mat ruževi. Ja ne znam za vas, ali meni ovi ruževi izgledaju vrhunski. Kao prvo, pakiranje obara s nogu, predivno je. A nijanse su za poželjeti i definitivno ih sve želim. Čine mi se jako kvalitetni i postojani, a cijena je 20$.



To su neke stvari koje baš, baš želim, naravno da njih ima još ali nisam htjela pretjerivati, skromnost je vrlina :D
Zanima me je li itko od vas probao neki od ovih proizvoda? Ako jest, pišite mi molim vaaas :)
I također, ako vas zanima moja makeup lista želja jeftinijih proizvoda, pišite mi i to u komentare pa ću vam napisati.
Pusa, Zrinka. :*

You Might Also Like

10 komentari

  1. Zrinka draga, vrlo interesantan post. Moram reći da sam veliki obožavalac šminke i kozmetike tako da je ovaj post definitivno za mene. Proizvodi koje si nam predstavila, su zaista vrlo kvalitetni i impresivni, tako da bih i sama pozelela za sebe. Ja ti zelim da sve stvari sa svoje višliste priustis sebi.

    Gotičarka

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti Sandrice, drago mi je da ti se sviđaju proizvodi :) <3

      Izbriši
  2. Super post i divni proizvodi, i sama bi htjela imat neke u kolekciji, ima dobra zamjena za ovu too faced paletu, a radi se o i heart chocolate paleti, mozes je pronaci na pink pandi.
    Ja zelim kupiti neke proizvode od anastasia beverly hills i morphe paletu.. nadam se da i hocu jednom
    Svakako napisi listu zelja i sa jefitnijim proizvodima❤

    Maggie's Blog

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti Megi na preporuci, čula sam za nju, idem baš baciti oko ;) Pusa :*

      Izbriši
  3. Odličan blog!
    Meni su na vrhu svake wishlist-e Too Faced i MAC proizvodi. Nekako su najsavršeniji! :)

    Kathy's delight

    OdgovoriIzbriši
  4. Great products :)

    http://fasionsstyle.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  5. Prelijepe stvari, paletice mi se najviše sviđaju! :D

    https://catherinehere.blogspot.hr/2017/02/sixplus-makeup-brushes-set.html

    OdgovoriIzbriši
  6. Great products, I like that Naked palette. :)

    Have a fab weekend!
    Xoxo, Victoria

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    OdgovoriIzbriši
  7. Odabrala si stvari koje bih i ja izabrala.Pridružujem se tvojoj listi haha:)

    Minnah's Life

    OdgovoriIzbriši
  8. Draga, post je jako lijep i svi porizvodi izgledaju predivno. Nadam se da će i uživo izgledati tako lijepo. Obožavam šminku, ali ova maskara ima predivnu četicu ^_^

    Moj mali kutak

    OdgovoriIzbriši