Romantic Movies You Should Watch

01:15

Dobro jutro svima i dobro došli u moj novi post. :)

Ja se jutros probudila u svom krevetu kući i čujem kako vani pada kiša. Ima li idealnijeg vremena za gledanje filmova uz neki topli napitak i kokice? Nema. :)

Stoga sam vam odlučila napisati neke romantične filmove koje ja jako volim i mislim da bi se i vama mogli svidjeti. :)

1) ENDLESS LOVE



Nakon mature u Jade, djevojku koja ima bezbroj mogućnosti u budućnosti, zaljubljuje se David, mladić iz radničke obitelji s problematičnom prošlošću. Njezin otac, opsjednut kontrolom, staje na put njihovoj romantičnoj vezi i pokušava ju udaljiti od njega, dok njena majka podržava žar koji se rasplamsao među mladima. S druge strane, Davidov otac savjetuje mu da bude silno oprezan. Tijekom nezaboravnog ljeta dvoje mladih usprotivit će se logici i dopustiti da njihova strast odredi njihovu zajedničku budućnost…

Link za gledanje


2) ME BEFORE YOU



Lou je obična, jednostavna djevojka koja je nedavno izgubila posao. Will imućan je muškarac bogatog životnog iskustva u čijem ga je prikupljanju omela prometna nesreća, prikovavši ga za krevet i učinivši ga ovisnim o tuđoj njezi. Njihovi će se putevi ispreplesti u trenutku kada Lou postane Willova asistentica što će imati jak utjecaj na oboje i naposljetku im donijeti avanturu života.
Link za gledanje

3) THE LAST SONG



























Sedamnaestogodišnjoj Veronici život se potpuno izokrenuo kad su joj se roditelji rastali, a otac iz New Yorka odselio u Georgiju. Nakon tri godine, Veronica je i dalje ljuta na oca te njezina majka zaključi da bi bilo najbolje kada bi provela ljeto s ocem. Posljednja pjesma nezaboravna je priča o ljubavi u svim njezinim oblicima – prvoj ljubavi, ljubavi između roditelja i djece -  koja prikazuje kako nam duboki odnosi mogu slomiti srce… i izliječiti ga


Link za gledanje


4) REMEMBER ME


U romantičnoj drami "Hvala ti za ljubav“, tinejdžerska superzvijezda Robert Pattinson glumi Tylera, buntovnog mladića iz New Yorka koji ima težak odnos sa svojim ocem nakon obiteljske tragedije. Tyler misli da nitko ne može razumjeti osjećaje kroz koje prolazi sve dok nevjerojatnim spletom okolnosti i sudbine ne upozna Ally.
Premda je ljubav bila posljednja stvar u njegovim preokupiranim mislima, Ally će ga polagano početi privlačiti sve dok se ne zaljubi u nju. Kroz njihovu ljubav, on počinje pronalaziti sreću i svrhu svog života…

Link za gledanje


5)  A WALK TO REMEMBER ME





Među skupinom obijesnih tinejdžera koji se jedne večeri na jezeru odluče grubo našaliti sa svojim školskim kolegom je i mladi Landon Carter, zbog čijeg nemara se njegov vršnjak pri padu u jezero ozlijedi. Nakon što pod utjecajem alkohola pokuša pobjeći, Landon ubrzo dospije u ruke policije, te je na zadovoljstvo svoje majke Cynthije kažnjen prisilnim dobrotvornim radom. Kad uz sudjelovanje u dramskoj sekciji započne sa svakodnevnim napornim čišćenjem školskih prostorija, Landonu jednog dana za oko zapne povučena Jamie Sullivan. Mirna, skromna i neupadljiva kći mjesnog protestantskog svećenika, Jamie je romantična djevojka koja ne drži do vanjskog izgleda, zbog čega je često predmet poruge školskih kolega, među kojima je i Landonova bivša djevojka Belinda.
Premda mu je Jamie potpuna suprotnost, Landona djevojka privlači, osobito nakon što dozna da i ona sudjeluje u radu dramske sekcije. Kad pokuša kontaktirati s Jamie, shvati da time izaziva podsmijeh svojih prijatelja. Istodobno, iako je čvrsto odlučila ne upuštati se u romantične veze, i Jamie postupno shvaća da ju privlači buntovni mladić...

Link za gledanje

6) NOW IS GOOD



Mladoj djevojci dijagnosticirana je lukemija. Bez obzira na tretman koji je trajao četiri godine doktor ju obavještava kako ju ne mogu izliječiti te joj nije ostalo još puno vremena. Ona je napravila listu stvari koje želi napraviti prije nego umre, a u ostvarivanju joj pomaže njena najbolja prijateljica. 

Link za gledanje

7) TRES METROS SOBRE EL CIELO



Romantična drama namijenjena tinejdžerima koja govori o dvoje mladih koji pripadaju suprotnim svjetovima. Kronika je to nevjerojatne, gotovo nemoguće veze, no u isto vrijeme i veze koja je neminovna. Ona će ih odvesti na put otkrića na kojem će par prvi put iskusiti pravu ljubav. Ona je djevojka iz imućne obitelji koja je odgojena u obilju, neiskvarena i poštuje pravila. On je buntovni momak koji je nagao, neodgovoran te ovisan o izlaganju opasnosti. Neprestano ulijeće u tučnjave te se bavi stvarima kao što su ilegalne motociklističke utrke jer posve odbacuje zdrav razum.

Link za gledanje

8) IF I STAY


Sedamnaestogodišnja Mia imala je sve u životu: divnu obitelj, dečka koji ju obožava i perspektivnu budućnost. Dok razmišlja o izboru koji mora učiniti, važući između školovanja na Julliardu koje uključuje napuštanje obitelji i dečka, jednog snježnog jutra sve će se promijeniti.
Mia i njezina obitelj sjest će u automobil nakon čega ništa više neće biti isto…

Link za gledanje


9) THE LONGEST RIDE



Najduže putovanje upoznaje nas s Lukeom, bivšim prvakom u jahanju bikova koji se pokušava vratiti profesionalnom bavljenju ovim opasnim sportom, i Sophie, studenticom koja je upravo dobila posao iz snova u New Yorku. Dok različite nesuglasice, ali i visoki ideali stavljaju na kušnju njihovu vezu, ovo dvoje mladih pronaći će novo nadahnuće nakon slučajnog susreta s Irom i njegovim sjećanjima posvećenima ljubavi prema voljenoj supruzi koja je trajala desetljećima.

Link za gledanje

10) THE NOTEBOOK



Ostarjeli Noah redovito posjećuje Allie, staru, polusenilnu ženu koja boravi u domu za starije i nemoćne. Ne želeći joj dosađivati naklapanjima o svojoj monotonoj svakodnevici, on joj odluči čitati priču zapisanu u staroj bilježnici. U njoj je, naime, detaljno opisano svjedočanstvo mladoga para iz četrdesetih godina čija je strastvena veza bila prekinuta nakon što su se razdvojili tijekom Drugog svjetskog rata. Osim tadašnjih prilika u zemlji, glavni razlog za razdvajanje ljubavnika bili su prigovori Allieinih roditelja, pripadnika visoke građanske klase, koji su smatrali da Noah nije prava prilika za nju. Sedam godina kasnije par se ponovno pronašao i, iako shvaćajući da su im se životni putevi potpuno razišli, oni ne mogu odoljeti a da si ne pruže drugu priliku.

Link za gledanje

You Might Also Like

12 komentari

  1. Nice post! Followed you on GFC- follow me too?

    visit me too: www.fantailflo.com (and enter my giveaway please!)

    OdgovoriIzbriši
  2. Većinu ovih filmova sam gledala, one koje nisam, obavezno ću pogledati.Za sad mi se dopada the last song:)

    Kika's blog

    OdgovoriIzbriši
  3. 3msc i me before you obožavammmm!
    Odličan post!
    Svrati ; https://eniiway.blogspot.hr/

    OdgovoriIzbriši
  4. Nekoliko sam pogledala, verovatno cu i ostale, super preporuka filmova :) <3

    OdgovoriIzbriši
  5. Super lista predloga. Stvarno si odabrala dobre naslove. Nekoliko od ovih sam gledala, a za većinu sam čula kako ih hvale tako da ću pogledati one koje još nisam. Hvala za predloge :*

    Moj mali kutak

    OdgovoriIzbriši
  6. Great movies;). Most of them watching :)

    https://fasionsstyle.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  7. 3msc je jedan od najboljig filmova. Gledala sam sve filmove koje su radjeni po knjizi Nikolasa Sparksa. Veoma su dobri.

    LifeInMyStyle - Novi post

    OdgovoriIzbriši
  8. Gledala sam samo "If I stay" ali morat ću i ove ostale. :)

    Fantastiko World

    OdgovoriIzbriši
  9. Me before you,If i Stay i The Notebook su najbolji ljubavni filmovi svih vremena!Obožavam ih i uvek se rasplačem kad ih gledam.Definitivno ih preporučujem svima ♥ odličan post :)

    #Blogmas na mom blogu → beautyandstylebyemma.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  10. Great ideas, thanks for sharing, I would love to see "Me Before You" and "The Notebook". I know "The Notebook" is an older one, but I actually never had the chance to see it, so maybe I'll make time to watch it one of these days.
    Have a great weekend!
    Xoxo, Victoria

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    OdgovoriIzbriši
  11. Hi! I love almost all of the movies hhahah
    I am following you :)
    xoxo

    http://lecaferouge.blogspot.com.br/

    OdgovoriIzbriši