October Favorites

03:06

Pozdrav svima i dobrodošli u moj nosi post (napokon).

Nismo se dugo čuli i snosim krivicu u potpunosti, ali jednostavno ne mogu nikako stići, prvo nisam imala laptop, pa kad je stigao laptop, nisam imala interneta, a kada sam imala interneta nisam imala vremena. Totalno začarani krug.

No, zanemarit ćemo to sada i obratiti ćemo pažnju na moje favorite koje sam često voljela koristiti prethodnog mjeseca.


Prva stvar i totalno moj favorit je ova Catrice All about matt tekući puder. Sjećate se da sam ga i prije koristila i bila oduševljena njime pa sam i pisala posebnu recenziju o njemu. Catrice HD liquid coverage mi je ispočetka bio super, prekrivenost je bila isto odlična, ali s vremenom mi je postao jako težak na licu, čak su mi počele izlaziti i bubuljice od njega, pa sam ga odlučila zamijeniti ovim puderom koji je duplo lakši na licu, kao neka lagana bb krema je, a savršeno prekriva, barem meni jer nemam puno nepravilnosti na licu.



Zatim imam jedan novi korektor, u pitanju je Aurin Correct me korektor u najsvijetlijoj nijansi. Ovaj korektor me baš podsjeća na tekuću kamuflažu od Catricea, idealan za prekrivanje podočnjaka i nekih sitnih nepravilnosti. Mislim da ću ga opet kupiti.



Treća stvar je puder u kamenu. Otišla sam u Bipu s namjerom da kupim baš neki kameni puder i onda me privuklo ovo rozo pakiranje (tipično žensko), koštalo je svega 16,17 kn.  Ono Rimmelovo korstim za fiksiranje korektora na podočnjacima i t-zonu, a ovo mi je za cijelo lice.



I napokon sam kupila ovaj gel za fiksiranje obrva. Toliko sam videa pogledala o njemu i pročitala u postovima i svi su bili zadovoljni njime tako da sam odlučila kupiti ga. I moram vam priznati da sam jako zadovoljna, zaista jako dobro fiksira obrve. Bravo Essence.



Pošto su nam došli hladniji dani, i usne sve više pucaju, morala sam kupiti neko dobro labelo, a to je ovaj put ono original plavo Labello. Zaista je najbolji za njegu usana, nemam vam što više reći za njega.



Šesta stvar je maskara. Ovo je, pazite sad, najbolja maskara koju sam ja ikada imala!! Nju mi je poklonila sestra i nakon što sam je počela koristiti svaki put bih se sve više oduševila njome. Daje volumen, savršeno uvija trepavice, ma prezadovoljna sam. Hvala sis <3



Napokon imamo jedan lak za nokte, u ovoj predivnoj nude nijansi, točnije nijansa je Nude 06. Kupljen je u Euro Mixu za 8 kn čini mi se. Idealan mi je za svaki dan, baš onako jesenski.



Zatim imam i parfem kao favorit. Znam da sam za dosta stvari rekla da su najbolje, ali ne pretjerujem nimalo kada kažem da mi je ovo najdraži i najljepši parfem ikada. Dobila sam ga na poklon za rođendan od dečka, on zna kakve parfeme volim i kada sam dobila ovaj puderasti mojoj sreći nije bilo kraja. Dovoljno je jednom se poprskati da bi se osjetio cijelo dan. Često me pitaju za njega koji je to parfem jer sve miriši. Divan :)



Zadnjih tjedana lice mi je presuho, više nego ikada i nisam znala kako to riješiti jer sam uvijek koristila neke kremice, ali svejedno. Onda sam kupila najobičniju plavu Nivea kremu, mazala je svaku večer prije spavanja i baš mi je pomogla.



Onda imam i jedan dezodorans, opet Garnier. U zadnje vrijeme najčešće korisitim njihove dezie+će jer su mi se pokazali odličnim. Ovaj super miriše i super radi svoj posao.



I na kraju imam jedan odjevni predmet, riječ je o ovom maslinastom kardiganu sa resicama. Naručila sam ga još davno sa stranice Dreslilly, možete ga pogledati OVDJE.


Toliko od mene za ovaj post, nadam se da vam se sviđaju moji favoriti. Pišite mi u komentare jeste li vi išta koristili od ovoga. Pusa do sljedećeg puta, nadam se ubrzo :*

You Might Also Like

31 komentari

  1. Odlični proizvodi! Imamo isti puder od Catrica (čak i ista nijansa :D) i zaista je odličan.♥

    My little corner

    OdgovoriIzbriši
  2. Nivea krema je očito klasika hah, ja ju koristim za stopala. Ovo labello sam imala, i nisam baš bila oduševljena. Gabrini lakovi su stvarno dobri. :)

    Fantastiko World

    OdgovoriIzbriši
  3. Odlicni proizvodi. Catrice puder cu morati da isprobam, bas je dosta hvaljen :)

    Frauleind.blogspot.rs

    OdgovoriIzbriši
  4. Odličan post. Labelo sam imala, kao i Niveu. Nivea stvarno pomaže.

    http://lifeinmystyle311.blogspot.com/2016/11/fall-banggood-wislist.html - Novi post

    -Šehada xx

    OdgovoriIzbriši
  5. Welcome back! :) Od svih proizvoda vidim samo Narcisca, joj lepooteeee <3

    OdgovoriIzbriši
  6. Definitivno želim probati taj parfem! Izgleda predobro! :)
    x forever-blogm.blogspot.com x

    OdgovoriIzbriši
  7. Do sada nisam imala prilike da se susretnem ni sa jednim od proizvodai stvarcica koje si ti spomenula (osim sa Niveinom kremom, koju ne volim, iskreno, i Garnijerovim dezodoransem, koji mi takodje ne imponuje). Ali moram reci da su me prva cetiri proizvoda odusevila, pocev od pudera, ciji pigment i ton je definitivno kupio svu moju paznju. Ovaj korektor i kameni puder su definitivno nesto sto cu i sama potraziti da kupim. Proizvod za orve mi izgleda jako simpaticno i mislim da bi mi dobrodosao. Jedino cime bih se mogla pohvalitit jeste da sam koristila ovo labelo, i pokazalo mi se kao jako dobro, te mogu reci da apsolutno verujem da su ovo tvoji favoriti za prethodni mesec, i da bi nam svima koristili. odlican post zaista.

    http://thestoryofagothic.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. joj hvala ti draga na ovom velikom komentaru :) pusa od mene :*

      Izbriši
  8. Great products :) I love your blog :)

    https://fasionsstyle.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  9. Odličan post i proizvodi! :)

    stellarbook.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  10. Divni favoriti, slike su super! Baš sam planirala kupiti Catrice HD Liquid, ali nakon ovog više ne znam.. Možda da uzmem taj koji je tebi favorit? Bitno mi je da ima dobro prekrivanje i da ne ističe suhe dijelove.. Ugl, baš si me zainteresirala za ovaj puder u kamenu, probat ću ga, 16 kn je pa nemam što izgubiti.☺♥

    http://nevergiveup656.blogspot.hr/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala Petra <3 ovaj Catrice ima super prekrivanje zaista, i uopće ga nije potrebno nanijeti u velikoj količini. Ja ti toplo preporučujem oba proizvoda :)

      Izbriši
  11. Super favoriti.
    Što se tiče Catrice HD pudera, meni je lice koma trenutno i isto mislim da je moguće da je on to
    sve prouzrokovao, ovaj All matt plus mi je bio odličan, možda se i ja njemu vratim.
    Aurin korektor također jako, jaako volim. ☺♥

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. meni je on zaista pretežak bio i kažem počele su mi bubuljice izbijati. Ovaj je top :) Hvala Iva <3

      Izbriši
  12. I love that essence eyebrow product, but somehow my skin does not agree to the catrice foundations.
    Have a lovely weekend

    OdgovoriIzbriši
  13. Odlican post!!Imamo identicne favorite.I meni je ovog meseca u favoritima Aura korektor,stvarno je odlican.

    mywonderland-xoxo.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  14. Great products!

    www.jeannieinabottleblog.com

    OdgovoriIzbriši
  15. I love the shade of that nude nail polish! Thanks for sharing. :)

    Best,
    Christina
    Looks by Lau

    OdgovoriIzbriši
  16. Baš mi se sviđaju proizvodi koje si pokazala, a ovaj Essence gel za obrve je stvarno odličan. Lak za nokte mi je također jako lijep :)

    http://sbeauty14.blogspot.hr/2016/11/kako-prekriti-akne.html

    OdgovoriIzbriši
  17. Great products! My compact powder is almost gone, so I need to replace it, don't know which one I'll choose yet. :) I used a compact powder from L'Oreal last time.
    Narciso Rodrigues -- I love this perfume! I have the other one in the black bottle, great perfume, I've been using it for about a year now.
    The classical Nivea creams -- I love them too. I don't have any Nivea products in my bathroom right now, but these Nivea creams are awesome, I've used them so many times in the past. :)

    Have a great weekend!
    Xoxo, Victoria

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    OdgovoriIzbriši