Favorite Brushes

02:36

Pozdrav svima i dobro došli u moj novi post :)


Danas za vas imam jedan beauty post, odnosno želim vam pokazati koji su to moji omiljeni kistovi za šminkanje. Njih koristim svaki put kada se šminkam i stvarno sam prezadovoljna njima. Da odmah napomenem, svi su naručeni online, ja ću vam ostavljati linkove stranica gdje sam ih uzela. Svi su vrlo povoljni, a kvalitetni zaista.


Prvi kist koji koristim nakon što nanesem bazu jest ovaj za tekući puder. Ovaj kist je jedan među prvima koje sam uzela i moram vam reći da mi je on najkvalitetniji. Jako je gust, mekan i super mi izblenda tekuću podlogu. Naručiti ga možete klikom na link http://goo.gl/8EYS7M.




Sljedeći kist koji koristim je ovaj ravno sječeni veliki kist za setiranje kamenim puderom. Jedino njega koristim za ovaj posao i super mi je. Kameni puder nanosim laganim utapkavanjem kista na lice jer tako najbolje napravi da se ne sjajim. Također naručen s iste stranice, pogledajte klikom na link http://goo.gl/OEPg0B.




Sljedeći kist o kojem ću vam pričati je ovaj kojeg ste vidjeli u mom prethodnom postu, odnosno u srpanjskim favoritima. Ovaj kist je otkriće zaista. Njega koristim za konture, odnosno sjenčanje lica i stavljanje bronzera. Jako je praktičan, nije velik ali ni premalen, baš idealan za taj posao. Naručila sam ga također s Dresslinka, http://goo.gl/4eDZMU.




Onda nakon što stavim bronzer, stavljam malo rumenila kako ne bih bila preblijeda. Njega stavljam s kistom iz istog kompleta s ovim prethodnim, ovaj je dosta veći od njega. Ne ostavlja mi previše rumenila na licu, baš onako taman i idealan mi je za to. http://goo.gl/4eDZMU



I onda posljednji kist što se tiče lica je ovaj za blendanje svega. Nakon što stavim i bronzer i rumenilo, želim to sve lijepo izblendati kako bi se ujedinilo i lijepo izgledalo na licu. Za taj posao mi je super ovaj kist naručen sa stranice Banggood. Jako je mekan, ne opadaju dlačice i dosta velik za blendanje. To je ujedno i najbolji kist iz ovog kompleta kojeg možete vidjeti klikom na link http://goo.gl/Rz9XFM.



I sada ću vam napokon pokazati moja dva omiljena kista što se tiče očiju.
Ovaj prvi je idealan i za nanošenje pudera i za blendanje, i stvarno to dobro radi. Imam ga jako dugo i ne znam je li i jedna dlačica još ispala, jako je kvalitetan. Naručite ga klikom  na link http://goo.gl/8EYS7M



I posljednji kist koji ću vam pokazati je ovaj koji sam dobila u paleti za oči naručenoj sa stranice SAMMYDRESS. Kist je dvostrani, prvi dio ja koristim za blendanje sjenila i za to mi je najbolji koji imam,  a druga strana je savršena za popunjavanje obrva, prezadovoljna sam ovim kistom. Mislim da mi je ovaj i najdraži od svih.



I to je to što se tiče mojih kistova, njih koristim apsolutno uvijek kada se šminkam i toplo ih preporučujem.  Nadam se da vam se post svidio, da vam je bio koristan na neki način. Pišite mi u komentare kakvi vam se čine moji kistovi. Pusa do sljedećeg puta :*

You Might Also Like

27 komentari

  1. Nice blogpost dear! Have a happy weekend ««««

    follow me via gfc and I follow back


    Jenny

    --> CHANGEABLE-STYLE <--

    OdgovoriIzbriši
  2. Ne korisim niti jednu od ovih cetkica, ali mi bas lijepo sve izgledaju :)

    https://myfirsttextvm.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši
  3. Predivni kistovi i divan post! :*

    https://xxmybeautyblogxx.blogspot.hr

    OdgovoriIzbriši
  4. Odličan post! Četkice mi se najviše svidjaju.

    blogfromdreamgirl.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  5. Świetne pędzle. Jeśli Tobie się sprawdziły, to z chęcią sobie któryś zamówię.
    Pozdrawiam! :)
    http://fasionsstyle.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  6. Sjajan post! Fotke mi se baš dopdaju, svaka čast! ♥

    Novi post -> innisall.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  7. ja se nimalo ne razumijem u kistove za šminkanje, tako da mi je ovo baš zanimljivo za pročitati.

    www.modaodaradosti.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  8. Imam svega jednu četkicu, za nanošenje bronzera iz Avona, retkoo se šminkam pa mi nije baš potrebna. No, kada uskoro odem u kupovinu kozmetike, ovaj post će mi jako pomoći u odabiru pravih četkica. Odličan post!


    smoothieglam.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. joj baš mi je drago ako sam ti pomogla :) hvala i sretno s kupovinom ;) :*

      Izbriši
  9. Svi ovi kistići su divni. Ovaj prvi izgleda jako kvalitetno!♥

    http://nevergiveup656.blogspot.hr/

    OdgovoriIzbriši
  10. Wonderful review! Very nice blog :)

    I followed to your blog! Please you follow me PANAMA ASTI

    Come visit →PANAMA ASTI
    write comments to me... Me will be very nice :)

    OdgovoriIzbriši
  11. These brushes are great :)

    http://fasionsstyle.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  12. Perfect brushes!

    xx LL

    www.lalouuula.com

    OdgovoriIzbriši