October Favorites

01:25

Dobro jutro svima.

Danas je prvi dan mjeseca studenog i odlučila sam vam napisati post o svojim listopadskim favoritima.



Prva omiljena  stvar ovog mjeseca je labelo za usne, točnije lip butter od vanilije i makadamije. Baš sam morala kupiti neko obično labelo za njegu usana i onda sam slučajno u DM-a naišla na ovaj na akciji za 13 kn. Ne mogu vam opisati kako ovo divno njeguje usne i hidratizira ih i dovoljno je jako malo proizvoda na usnama.



Druga stvar je Eveline lak 8 u 1 za oporavak i jačanje noktiju. Pričala sam vam u nekom od postova kako su mi nokti jako loši, stalno su pucali, listali se, nikako nisu mogli narasti, čim bi malo narasli puknuli bi. I tako sam ja na raznim blogovima naišla na super preporuke za ovaj lak i kupila ga. Nokti sada kao da nisu moji, totalno su čvrsti i ne pucaju. Zna se dogoditi da se neki ponekad lista, ali s obzirom kakavi su bili prije, sada je odlično.



Treća stvar je šampon za kosu L'Oreal  Elseve. Ima jako lijep miris, stvarno dobro radi svoj posao, kosa bude lijepo mekana nakon pranja. 20 kn sam ga platila.



Četvrta stvar je također za kosu. U pitanju je Avonova maska za kosu od meda i jojobe. Ovo nanesete na vlažnu kosu i držite do 3 min te potom isperete. Kosa bude savršeno mekana poslije, svilenkasta i sjajna. Stvarno je odlična. Platila sam 13 kn na nekom sniženju.



Peta stvar je Balea dezodorans. Uvijek kada kupujem dezodoranse, pogotovo Baleine, nastojim kupiti uvijek drugačiji tako da vidim koji mi najbolje odgovara, ali svaki mi je na svoj način dobar. Ovaj volim zato što stvarno radi ono što treba, ima savršen miris. 10 kn.



Šesta stvar je lak za nokte kojeg ste vidjeli u pretprošlom postu. Kupila sam ga u Offertissimi za 6 kn. Boja mi je fantastična, čak se i brzo osuši na noktima i ne oljušti se tako brzo. Za tu cijenu sam i više nego zadovoljna.



Sedma stvar je torba sa sajta Dresslink. Torba je jako praktična, stane dosta stvari u nju tako da nije premala kao ni prevelika, baš onako taman. Boju obožavam i mogla sam je nositi uz dosta kombinacija. Super je. DETALJNIJE O TORBI



Osma stvar je maskara koju toliko svi hvale. Essence I love extreme volume maskara. Ja sam oduševljena ovom maskarom, mislim da ću je cijeli život koristiti kako je savršena. Kada nanesete više slojeva maskare, trepavice će izgledati kao da su umjetne jer imaju odličan volumen, produlji ih super. A košta samo 22 kn.



Deveta stvar je sat sa sajta TwinkleDeals. Ovaj sat je tako divan, meni je baš lijep, sviđa mi se što je ova narukvica crne boje tako da mi paše uz sve kombinacije i super je kao modni dodatak. DETALJNIJE O SATU



Deseta i ujedno posljednja stvar su ova dva proizvoda za usne koje sam koristila u kombinaciji. Essence ruž u boji 05 Cool Nude i Manhattan duo olovka u broju 01. Prvo bih stavila olovku, pa preko toga ruž, a ponekad na kraj stavim ovo sjajilo. Ne mogu vam opisati kako  to lijepo izgleda na usnama i jako dugo traje. Ovo sam nosila i u školu i kada bih išla vani, na kavu, ma stalno.



To bi bilo sve za ovaj post, nadam se da vam se sviđaju ovi proizvodi. U komentarima mi napišite jeste koristili nešto od ovoga ili biste pak htjeli nešto isprobati.
Pusa od Zrinke :*

You Might Also Like

46 komentari

  1. Imam ovo labelo lip butter, koristila sam Eveline lak za oporavak i jačanje noktiju i stvarno su obe stvari fenomenalne :)
    Ovaj karmin mi deluje prelepo, moraću da bacim pogled na tu nijansu <3

    Girly world

    OdgovoriIzbriši
  2. Super favoriti,baš mi se sviđa ova kombinacija olovke i ruža♥

    OdgovoriIzbriši
  3. Odličan post!❤❤❤
    milicaandandjela.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  4. Sviđaju mi se stvari :). Najbolji je onaj Eveline lak, ja sam isto taj koristila, a sad koristim maximum nails growth. Baš su mi super lakovi, naprave sve što obećavaju :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Roza torba mi se jako dopada,a Essence maskaru i Evelin lak takođe koristim jako dugo i odlični su! Anja

    vivalafashiondiva.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  6. I love the purse~! The color is super pretty <33

    http://alluringalyssbeauty.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  7. Predivan post! Ova roza torba i sat su mi prekrasni :) <3
    http://vidastefic.blogspot.hr/

    OdgovoriIzbriši
  8. Lovely favourites! I really want to try that lip butter :) xx

    OdgovoriIzbriši
  9. Lovely selection!
    Have a nice day!
    Angela Donava
    http://www.lookbooks.fr/

    OdgovoriIzbriši
  10. Moraću da pronađem taj Labello lip butter! Baš volim njihove proizvode za usne, a mislim da će mi se i ovaj dopasti, pogotovo što je u pitanju vanila.☺Sat izgleda predobro, volim takve velike. Odlični favoriti!

    pametnodete.blogspot.rs

    OdgovoriIzbriši
  11. Odlican post!
    Novi post na mom blogu:
    http://fashionandstyleno1.blogspot.rs/2015/11/freeman-maske-za-lice.html

    OdgovoriIzbriši
  12. Hello dear,
    fantastic post <3 Thank you so much for your comment, of course I follow you now on GFC! Could you please follow me back? <3
    Hugs & Kisses
    LIANA LAURIE

    OdgovoriIzbriši
  13. i love the lip butter and the watch! amazing post
    follow on gfc? x
    www.therunwhy.blogspot.com <<newpost

    OdgovoriIzbriši
  14. Eveline lak za nokte i Labello lip butter su moji veliki favoriti cijele godine, a sat je predivan <3 :*

    OdgovoriIzbriši
  15. Odlican post! I ja sam koristila Evelinov lak,on cini cuda :D Nokti su mi se bas listali i bili krhki,medjutim kad sam krenula njega koristiti bas su narasli :D Extra je lak,stvarno bi ga preporucila svim curama koje imaju problema sa noktima :D

    Sat mi se bas svidja :D

    Pratim te vec od ranije na GFC :)

    mystylishcorner.blogspot.ba

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da, stvarno je odličan Eveline lak :) Hvala ti puno <3

      Izbriši
  16. Odlican post,svida mi se kako pises,ako mozes uclani se kod mene <3 pusaa :*

    beautyshapes3.blogspot.hr

    OdgovoriIzbriši
  17. Planiram kupiti eveline lak, a labelo lip butter imam i obozavam ga. Odlican post!❤️

    OdgovoriIzbriši
  18. Your watch is so unique! I love the map face!

    michellespaige.com

    OdgovoriIzbriši
  19. Odlican post;) Meni je takoder evelinov lak oporavio nokte i sad bez problema rastu cvrsti su i ne listaju se. Stvarno vrjedan svake preporuke. Torbica mi je isto super.

    http://lucciac.blogspot.hr/ ako imas vremena bilo bi mi drago da pogledas moj blog, mozda ti se svidi nesto od mojih favorita, pusa;)

    OdgovoriIzbriši
  20. Lovely post

    Love Vikee
    www.slavetofashion9771.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  21. Upravo koristim 8 u 1, nekako sam se navikla na njega i nosim ga bez ikakvog laka preko. Super je a uzela sam juce bas ovaj loreal sampon, pa videcemo :)

    kiss Adela Acanski

    OdgovoriIzbriši
  22. imam isto labelo od maline, prlijepo jee, a tvoj blog je zaista divan . pogledaj i moj ako žeiš i zaprati me http://amiilan.blogspot.ba/ :** <3

    OdgovoriIzbriši