Beauty trikovi koji djeluju preko noći

06:47

Hej svima :)
Kako za sutra nemam puno učiti, a vani pada kiša, odlučila sam vam napisati jedan post koji će biti o trikovima koji djeluju preko noći. Kako se naša kosa, nokti i koža regeneriraju dok spavamo, mi im možemo malo pomoći u tome, a ja ću vam reći kako.


#Meka stopala
Svi znamo da pedikura pomaže kad su u pitanju suha i gruba stopala, no ovaj trik je također koristan, a i jeftin. Sve što ti treba je neka krema za grubu kožu kojom ćeš namazati stopala i zatim obuti neke deblje čarape i vidjet ćeš kako će ti stopala ujutro biti mekana.




#Sjajna kosa
Kokosovo ulje je odlično za oporavak kose pa je poželjno nanijeti ga na glavu prije nego što odeš na spavanje. Kako ne bi zaprljala posteljinu umotaj je u ručnik nakon što naneseš ulje. Ujutro je potrebno oprati kosu šamponom kako bi bilo još ljepša i sjajnija. 




#Romantična frizura
Ako se ujutro želiš probuditi s frizurom, ovo svakako moraš isprobati. Podijeli kosu u nekoliko pramenova koje ćeš zavrnuti i omotati gumicom. Ujutro ćeš imati lijepe, romantične kovrče koje možeš oblikovati po vlastitom izboru.





#Ulje za trepavice
Čitala sam na dosta članaka da ricinusovo ulje pomaže pri rastu trepavica pa zašto ne probati? Navečer ih nanesi na trepavice i prespavaj.




#Nježne ruke
Ovo je sličan trik kao sa stopalima: ruke namažite hidratantnom kremom za ruke ili kokosovim uljem te navucite rukavice. Koža će biti mekana i nježna.





#Lijepe usne
Prije spavanja usne lagano istrljaj ručnikom jer ćete na taj način napraviti nježni piling, a zatim nanesi balzam za usne. Preko noći će učinak biti puno bolji jer ne jedete i ne pijete.





Eto curke, toliko od mene za danas, nadam se da ćete isprobati jedan od ovih jednostavnih trikova i javiti mi rezultate. Komentirajte mi što želite u sljedećem postu da pišem.
Pozdrav do sljedećeg puta :*

You Might Also Like

24 komentari

  1. Vidim da su svi skroz zaluđeni tim kokosovim uljem, mene nešto strah da ga stavim na kosu.. Šta ako ga ne isperem dobro pa mi kosa ostane masna narednih 10 dana? Uhhh...
    Što se tiče ricinusovog ulja i trepavica, radila sam to nekih 5 dana zaredom i mislim da je počela da se vidi razlika, ali sam prestala ne znam ni ja zašto. Moraću opet da počnem s tim :)
    Za piling za usne sam čula da su med i šećer takođe isto dobri, i meni skroz uspeva i s tim, mada je peškirom lakše haha :D
    Super post <3

    girlyworld07.blogspot.com
    - Danijela ✿

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam isto na nekom Zoraninom videu čula kako je kokosovo ulje super. Kosu jako dobro isperi i ne boj se :) Svakako opet počni s uljem, trepavice će biti super ;) imaš malo ispod jedan moj post o njezi usana pa pogledaj neki piling.
      Hvala ti <3

      Izbriši
  2. Ovo je super, nešto sam već isprobavala i priznajem da sve deluje. Kokosovo ulje je nešto posebno - za celo telo, ne samo za kosu. Stvarno je savršeno! Nisam pokušavala sa ricinusovim uljem, ali planiram, jer sam od mnogih čula da je jako dobro i da stvaro pomaže da trepavice brže porastu. :)

    http://anjalittleworldd.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam ni ja pokušala ricinusovo ulje, ali za njega sam čula samo dobre stvari pa ću svakako isprobati. Znam da je kokosovo ulje super i zato ga svima preporučujem. :*

      Izbriši
  3. Odlicni saveti, mislim da cu sve isprobati.

    http://tinejdzerskikuta.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  4. Veoma dobar post, sviđa mi se! :) :*

    Prati me ako želiš :D
    jovanadiaary.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  5. Super post .Ovo za nezna stopala i ruke i sjajnu kosu sam vec probala i zaista deluje.
    Pogledaj moj novi post na blogu
    http://mynewblogqueenoffashion.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  6. Zanimljiv post, a i blog mi se mnogo svidja. :D

    http://iliveinfictionalworld.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  7. Jako mi se dopada tvoj blog,volela bih da udjes i posetis moj. Nova sam pa bih volela da mi ako mozes das neke savete hvala unapred <3 <3 <3 :http://missmartafashionandcosmetics.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  8. Koristim ricinusovo ulje dosta dugo vremena i odlicno mi je, msm da ga treba koristiti mesec do 2 da bi se rezultati videli! :)

    http://doityourselflady23.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  9. moram li ja uvijek biti lijeva? mislim stvarno čitam komentare ,neki su isprobali ovo ,neki ono, ja ? ništa ? hahaha xd oke ali moram reći da mi se sviđaju preporuke i vjerujem da su dobre :3 najviše me dojmila ova ideja oko trepavica,jer ja stvarno volim vidjeti guste i velike trepavice npr kod katy perry iako znam da su to 'umeci' (jel se to tako kaže) ali brate to lijepo izgleda,tako da jooj ja bih voljela ovo isprobati s ovim uljem možda bude djelovalo na moje kratke i male trepavice ,hjooj hahahaha xd samo sad moram napraviti cijelu potragu za tim uljem,mislim ti ne znaš kakav je moj život cijela zbrka,ja zato se ni ne šminkam,jer kada bih se i šminkala to bi bio horor hem ne bih znala kako staviti šminku kako treba hem ne bih mogla naći potrebno u cijelom gradu jer ja kad odem u neku trg. ja samo prolazim ništa ne gledam hahaha xd inače jako mi se svidio post :d sat vremena komentarišem jer krenem da pišem i onda me nešto zaustavi ajooj hahaha xd
    iamforeverdirectioner.blogspot.com
    emma

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. haha sad imaš priliku isprobati sve ovo jer je vrlo jednostavno ;) ricinusovo ulje možeš kupiti u ljekarni, mislim da nije baš skupo, negdje oko 15-20 kn. Svakako isprobaj pa mi javi rezultate :*
      Hvala ti draga <3

      Izbriši
  10. Ovo za kosu mi je odlično!
    Super post,i blog ti je savšren!


    Pogledaj moj blog,i učlani se:
    http://joka45688.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  11. odličan post ! ovo su stvarno korisni savjeti i sve ću ih isprobati, sviđa mi se tvoj blog cijeli je super <3

    Long time no post- but I'm back, visit if you like :)
    I'll be thankful <3
    http://neellzzstyle.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  12. Thanks for the tips! This is great!
    Xo
    Jeanie
    www.thefashionlotus.com

    OdgovoriIzbriši

Blog Archive