Favorite Summer Lipsticks

01:28

Pozdrav svima i dobro došli u moj novi post.

Danas ću vam pokazati koje sam ja to ruževe voljela koristiti ovoga ljeta, a sigurno ću ih nastaviti koristiti i dalje.



Prvi ruž kojeg sam najviše koristila i on mi je omiljeni u cijeloj mojoj kolekciji - Mac Mehr ruž. Ovaj ruž obožavam od prvog dana, najčešće posegnem za njim kada se šminkam, bilo to za u grad ili za večernji izlazak. Dugotrajan je, mat je ali ne isušuje usne i nijansa je savršena. Moj favorit zauvijek.

Zatim jedan ruž od brenda koji dosad nisam isprobala, a to je Oriflame i ruž The One u nijansi Toffee Cream. On je nekog polumat finiša, nude nijanse za svaki dan kada ne želite prejako naglasiti usne ali opet želite imati nešto na usnama. Samostalno ne traje nešto dugo na usnama, ali kada ispod stavite olovku to će puno bolje izgledati.



Anastasia Beverly Hills ruž u nijansi Party Pink je  novi u mojoj ABH kolekciji. Ovo je boja ruža kada nećete moći ostati neprimjećeni i kada baš želite naglasiti svoje usne. Jarka roza nijansa je idealna za ljetne večeri i izlaske, jako je mat i isušiti će vam usne, ali ispod njega nanesite neki balzam i ne bi trebalo biti problema.

Na listi imam čak dva Golden Rose ruža, ali su totalno različiti. Prvi je iz Soft&Matte linije, tekući mat ruž u tamnijoj crvenoj boji u broju 115. Ovi ruževi su s razlogom hvaljeni, odlične su teksture i trajanje na usnama je zaista jako dugo i neće vam isušiti usne.
Drugi ruž je iz Velvet Matte kolekcije i on je u broju 10, nude-smećkasta nijansa idealna za svaki dan, jako volim ovaj ruž i često posegnem za njim.



Sljedeći ruž je ovaj She u nježnoj rozoj boji koji nije mat već shine u broju 110, njega volim nositi kada želim neki lagani ljetni makeup i kada se ne želim prejako našminkati. Jako mi se sviđa ova roskasta nijansa i mogu reći da ima prihvatljivo trajanje na usnama.

Posljednji ruž je najkorišteniji ruž ovo ljeto - Trend It Up ruž u broju 400. Ovo je ruž kojega nosim na posao jer nije napadan i jako lijepo izgleda, nijansa je neka smeđe-nude-roza, dosta dugo traje na usnama , jako mi se sviđa formula ovih TrendItUp ruževa i mislim da ću ih kupiti sve jer koštaju samo nekih 20kn.


I to bi bilo to za ovaj post, pišite mi koje ste vi ruževe voljele koristiti ovoga ljeta te jeste li isprobale ijedan s moje liste. Pusa, Zrinka :*
Instagram: zrinka_skiljo
Facebook stranica: Call of Beauty Blog

You Might Also Like

4 komentari

  1. These are all so beautiful!! Can’t even chose my favorite eheh

    TheNotSoGirlyGirl // Instagram // Facebook

    OdgovoriIzbriši
  2. Divan post draga Zrinka! Super ruževi, Golden Rose su mi jedni od najdražih :) <3

    Vildana from Living Like V

    OdgovoriIzbriši
  3. Probala sam GR ruževe i baš sa zadovoljna. Imam u planu da probam i ovaj iz Oriflejma. A ovig leta najviše nosim GR Metals matt sjaj za usne koji je odličan kao ruž.

    OdgovoriIzbriši