Autumn Make-up Favorites

01:10

Pozdrav najdraži moji i dobro došli u moj novi post.

Napokon sam i ja uhvatila vremena i odlučila napisati novi post na temu trenutnih makeup favorita, i to su ajmo reći neke jesenske nijanse, pa se zato post i zove tako.



Prva stvar koju vam želim pokazati je Wet 'n' Wild highlighter kojega sam jedva jedvice pronašla u DM-u. Nema ih nigdje, ili su rasprodani ili ih ta trgovina nema. Ovo je jedan prekrasan highlighter s kojim sam oduševljena. Nijansa se zove Precious Petals i to je neka zlatna nijansa, ma predivna. Tekstura mu je tvrđa, ali je super pigmentiran, oni koji ne vole puno sjaja na licu moraju itekako pripaziti kada ga stavljaju. Ako želite recenziju ovog proizvoda, napišite mi u komentarima pa ću vam je napisati.



Sljedeća stvar je paleta sjenila naručena s interneta i mogu reći da je ovo jedna od dražih paleta što imam. Naime, ima predivne jesenske nijanse koje su odlično pigmentirane i baš treba biti oprezan s njima. Lako se blendaju, ali se truse što im je minus.



Zatim dvije stvari za usne koje koristim skoro svaki dan evo već mjesec dana. U pitanju su TrendItUp olovka i ruž za usne. Ja sam oduševljena ovim proizvodima, olovka je super kremasta i tako se lako nanosi, može  se bez problema nanijeti na cijele usne. Ruž je u divnoj jesenskoj nijansi, malo svijetlijoj i odličnom za svaki dan. Imate moju toplu preporuku.



Imam još jedan ruž kojeg ste već mogle vidjeti, a to je Anastasia Beverly Hills tekući mat ruž. Ova nijansa je sve, obožavam je, ruž traje cijeli dan i vrijedi svake lipe.



Sljedeća stvar nije baš šminka, ali sam je koristila kao bazu prije primera, riječ je o Lierac kremi za lice. Predivno miriše, lagana je skroz, relativno brzo se upije i lice nakon nje bude super mekano.



Ono što sam nedavno kupila i odmah mi je postalo favorit je Maybelline Baby Skin primer. Ja ne znam zašto ja to već nemam jer je ovo odlično! Super zaglađuje lice i čini ga mekanim i puder super sjeda na lice.



I posljednja stvar je Essence fiksator šminke. Ovo sam sasvim slučajno kupila i od tada ga često koristim. Zaista mi produlji trajanje šminke, nema nikakav miris, odmah se upije.



Toliko od mene za ovaj post, nadam se da vam se sviđaju moji favoriti, pišite mi koji su vaši, baš bih voljela znati :) <3

You Might Also Like

18 komentari

  1. Super post. Svi favoriti izgledaju predivno i baš su, kao što si i naposala, u nekom jesenjskom stilu, ali paleta sjena je posebno divna ^_^

    OdgovoriIzbriši
  2. Nisam probala ove proizvode, ali nadam se da ću imati priliku. Odličan post.

    medinabeslagic.blogspot.ba

    OdgovoriIzbriši
  3. Jao divni favoriti, baš su nekako u jesenskom duhu ♥
    Ovaj highlighter predobro izgleda, baš volim one koji vuku na zlatno, obaveeezno napravi recenziju, jedva čekam ♥
    IvaFashionDiary

    OdgovoriIzbriši
  4. Wet’n’wild highlighter sam trazila kad sam bila u Zagrebu i nikako ga pronaci, a kod mene u mom DMu uopce nema wet’n’wild kozmketike. Uzas!!
    Mislim da sam narucila istu ovu paleticu, pa se nadam da ce i meni bit dobra, Essence fiksator imam, ali mi nesto ne odgovara, ne znam zasto.
    Sve u svemu odlican post, obozavam ovakve beauty postove ❤️❤️

    Blog: MagdalenaŠ.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ako pronađeš igdje highlighter obavezno ga kupi jer je odličan! :)
      Hvala ti Megi :) <3

      Izbriši
  5. Odličan odabir proizvoda, highlighter izgleda predivno. Divan post <3

    Vildana from Living Like V & Stalia Is BAE

    OdgovoriIzbriši
  6. Odličan post, šminka je predivna. Imam Trend it up ruž, možda baš u istoj nijansi, nisam sigurna i super mi je, jako kremasti i lako se nanosi. Wet n wild gihlighter nikako ne mogu pronaći, a jako bih ga voljela probati. Ostatak proizvoda je također super♥

    nevergiveup656.blogspot.hr

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. drago mi je da ti se sviđaju proizvodi :) svakako isprobaj highlighter :*

      Izbriši
  7. Super post, interesantni proizvodi.

    Volela bih da bacis oko na moja tri nova posta koji su na blogu.❤
    https://smallwomenscorner.blogspot.rs

    OdgovoriIzbriši
  8. Interesting cosmetics :)

    https://fasionsstyle.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  9. Interesting beauty products. We keep in touch. xx

    OdgovoriIzbriši