My Lipstick Collection

01:07

Pozdrav svima i dobro došle u moj novi post.

Danas za vas imam jedan dugo očekivani post, znam da su me mnoge od vas tražile ovaj post pa sam odlučila danas vam ga napisati. Naime, radi se o mojoj kolekciji ruževa za usne, ali samo ruževa, nisam htjela pokazivati još i olovke za usne.

Ja svoje ruževe držim u ovim akrilnim posudama koje sam naručila sa stranice Born Pretty Store i jedan je koštao nekih 6$. U svakoj posudi ima 24 mjesta, odnosno u svaku stane 24 ruža.
Pa hajdemo prijeći odmah na pokazivanje.



Prvo vam želim pokazati 3 ruža koja koristim na dnevnoj bazi, znači oni su mi često u torbici :D To su Bourjois ruž u predivnoj nude-smeđoj nijansi i on mi je kremast i baš ga volim nositi.
Drugi je Avnov u prelijepoj pink nijansi koja uopće nije napadna nego baš onako prirodna mogla bih reći. I treći je Aurin tekući ruž kojega imam možda za još dva nanošenja. Meni seovaj ruž pokazao jako dobrim, voljela bih da je malo pigmentiraniji ali za svaki dan i neke nježnije makeup lookove je idealan.




Zatim su tu 4 malo skuplja ruža. Prvi je Macov najnajnajdraži Ruby Woo kojeg mi je žao trošiti (žensko sam, šta ću :D) ali mi je fenomenalan, ta pigmentacija, postojanost, nijansa, ma sve!
Ova 3 su L'Orealovi neki tekući ruževi/sjajila. Moram priznati da njih više skoro ni ne koristim, prije sam ih stalno koristila ali sada sam ih zamijenila mat ruževima.



Onda tu imam neka 3 ruža koje volim ali ih opet ne koristim toliko često, njih ću staviti ako mi baš idu uz neku kombinaciju ili što već. Dva sam naručila s interneta, a 3.je Deborah ruž u nude nijansi i njemu sam izgubila poklopac i nije mi baš više higijenski.



Sada kada sam pripremala ovaj post, primjetila sam kako imam samo 3 Catrice ruža i baš sam se začudila zašto samo toliko jer ova 3 koja imam su mi odlična i baš ih volim. Poprilično sam ih već potrošila i znam da ću ovog ljeta sigurno kupiti još njihovih ruževa.



Zatim su tu svi Essence ruževi i njih ima poprilično. Jako volim njihove ruževe, imaju dobru pigmentaciju, veliki izbor nijansi i vrlo su povoljni.


Onda velika kolekcija Popfeel tekućih mat ruževa. Oni su mi otkriće godine, kao što vidite. Oduševljena sam njima, pigmentacija, nijanse, trajnost i jeftini su. Naručila sam ih s Newchic i Born Pretty Store stranice. Pogledajte ih ovdje.




I na kraju su tu neki ruževi koje uopće ne koristim jer ili mi se ne sviđaju nijanse ili su podosta stari pa će ići  u smeće. Tu su neki Baby Lips, Maybelline i She ruževi.

Jeste li vi isprobale ijedan od ovih ruževa i koji, a koje biste voljele isprobati?
Nadam se da vam se sviđa post ovakve tematike, pišite mi u komentare što biste željeli da pišem u sljedećim postovima. :)


You Might Also Like

17 komentari

  1. Imaš baš bogatu kolekciju ruževa, svi su zaista predivni.☺
    Isprobala sam neke Essensove ruževe i zaista su odlični, rado ih koristim.

    My little corner

    OdgovoriIzbriši
  2. Zaista imas zavidnu kolekciju, zbog cega mi je ipak drago.Sjajni ruzevi i karmini, zaista.

    Visit me, Gothic

    OdgovoriIzbriši
  3. Great collection :)

    https://fasionsstyle.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  4. Divna kolekcija <3 nisam probala Popfeel ruzeve. Gde si ih kupila/narucila? :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvalaa <3 naručila sam ih s Newchic i Born Pretty Store stranica :)

      Izbriši
  5. Avonovi matt ruževi su fenomenalni, jednostavno imaju sve sto mi treba. Također jako volim essence ruževe zbog velikog izbora nijansi te pristupačnih cijena. Međutim, ja sam neko ko veću pažnju posvećuje olovkama za usne !

    OdgovoriIzbriši
  6. What a collection!
    Have a good weekend

    OdgovoriIzbriši
  7. Predivna kolekcija *-* najviše me zanimaju ovi popfeel ruževi jer nikad nisam čula za njih. Gdje si ih nabavila?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti :* naručila sam ih sa Newchic i Born Pretty Store stranica.

      Izbriši
  8. That's an impressive lipstick collection. :)
    Enjoy the rest of your weekend!
    Xoxo, Victoria

    https://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    OdgovoriIzbriši
  9. Imaš baš divne ruževe, sviđa mi se kolekcija. Bilo bi mi drago kad bi napisala i neki drugi dio makeup kolekcije, npr. sjenila☺♥

    nevergiveup656.blogspot.hr

    OdgovoriIzbriši
  10. Stalak za ruzeve od 24 kom imas na eBayu za nepuna 3$! Ja ih imam 2 kom i zadovoljna sam.
    Imam 88 ruzeva u kolekciji od cega 17 tekucih mat ruzeva.
    Imam i ja MAC Ruby Woo. Presavrsen mi je.
    A volim jos i Avon mat ruzeve i GR 😍
    Od sve kozmetike najvise volim ruzeve. Slaba sam na njih i stalno ih kupujem..
    😄

    OdgovoriIzbriši