Current Make up Favorites

02:55

Pooozdrav ekipa :)
Evo me napokon s vama tu, faks je završio što znači da ćemo se češće družiti.
Ne mogu vam opisati kako mi je nedostajao blog i pisanje, čitanje vaših komentara, odgovaranje na iste... Sada ću imati više vremena iako već u ponedjeljak počinjem raditi, ali imam dosta postova na pameti tako da stay tuned :)

Danas sam za vas pripremila svoje trenutne make up favorite, odnosno to su mi favoriti u posljednjih nekoliko tjedana.
Pa da krenemo.



Prva dvije stvari su za usne: olovka i ruž za usne od Avona. Ovo sam dobila na poklon i oduševljena sam istim. Naime, ovo je moja omiljena nijansa ruža, nježna roza boja baš onako za svaki dan, dok je olovka mrvicu tamnija, ali kada ih kombinirate izgledaju odlično na usnama. Prezadovoljna sam, puno hvala na divnom poklonu :)



Sljedeći je Catrice lak za nokte u jarkoj crvenoj boji koji nisam skidala s noktiju. Ovaj lak je podosta dugotrajan, stoji po nekoliko dana, boju obožavam. Ovaj lak mi je stigao u svibanjskom izdanju Beauty Box-a.



Sljedeće dvije stvari su Catrice bronzer i četkica za isti koju sam naručila sa Zaful stranice. Bronzer mi je must have ljeti, obožavam malo naglasiti lice, ništa pretjerano, ali ipak da se malo vidi. Četkica je idealna za nanošenje bronzera, obožavam.



L'Oreal Infallible tekući mat puder sam isto voljela koristiti. Sviđa mi se, prekrije sve nepravilnosti na licu. Nije pretežak i to mi je bitno kod njega, iako moram priznati da mi je True Match i dalje najdraži puder.



Moram vam priznati kako se u posljednje vrijeme  nisam šminkala nikako, odnosno nisam uopće pomišljala na šminkanje jer je bilo toliko vruće da bi mi se sve otopilo. A i nisam imala volje (dobro čujete, ja nisam imala volje za šminkanje) jer sam se u potpunosti posvetila učenju i bila bih premorena, kada bih išla na faks stavila bih samo ovaj Aurin tekući korektor da mi prekrije ogromne
podočnjake od nespavanja. Jako volim ovaj korektor, ne skuplja se u pore i prekrije mi podočnjake.



Voljela sam nanositi i tuš, samo bih malo izvukla ovaj wing kako bih naglasila oči. Ovaj Catrice mi je odličan za to, dugotrajan je dosta, zapravo stoji kako ga i nanesem pa sve dok ga ne skinem. Kupuje  ga opet :)



Tu je naravno i NYX mosaic puder, odnosno rumenilo za što ga ja koristim. Ovo mi je jedna od omiljenijih stvari koje imam od šminke, kada umočite kist u pomiješate sve nijanse to izgleda predivno na obrazima, prirodno, ništa napadno. Baš volim ovu stvar. :)




I posljednja stvar i možda najbitnija za ovo vrijeme sada je highlighter naravno. Moj je Catrice i obožavam ga, super je pigmentiran, dugo traje, izgleda prirodno i nije skup. Moj veliki favorit.


Toliko od mene za danas drage moje, nadam se da vam se sviđa ovaj post. Pišite mi koristite li vi išta od ovih proizvoda i kako vam se sviđa :)

You Might Also Like

15 komentari

  1. Divan post mila, ni ja se nisam šminkala naravno,što zbog učenja što zbog ove vrućine. Koristim Lorealov tečni puder, takodje, odličan je.

    Veliki pozdrav, Kristina ♥

    http://onlyforgirlsbykristina.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. oho ima nas više takvih :D drago mi je da ti se sviđa :* <3

      Izbriši
  2. Predivni proizvodi, isprobala sam samo ovaj crveni lak brenda Catrice i mnogo mi se dopada. Inače posle ovog posta ću definitivno kupiti nekoliko proizvoda koje si spomenula u postu jer mi se čine odličnim. Odličan post draga! ♡

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala Mici moja, drago mi je da ti se sviđa post kao i proizvodi :) <3

      Izbriši
  3. Postovi su ti svakim danom sve bolji i bolji iskreno. Jako uživam čitajući tvoj blog, uvijek saznam nešto novo i postovi su mnogo inspirativni. Divan post <3

    Vildana from Living Like V & Stalia Is BAE

    OdgovoriIzbriši
  4. Interesting products :)

    http://fasionsstyle.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  5. Odlicni favoriti! Isprobala sam samo Loreal puder koji mi je na pocetku bio dobar, ali kasnije mi se nije pretjerano svidio. Catrice highlighter bi voljela isprobati jer su ga i prijateljice hvalile.

    http://beautybydorotea.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  6. Predivan post, draga. Nisam isprobala nijedan porizvod od ovoga, ali definitivno moram kupiti i probati neki.

    Quotes - June | laAdda

    OdgovoriIzbriši
  7. Beautiful blog and great post. I must get one of those bikinis for my wife!

    OdgovoriIzbriši
  8. Wow, I have to try this! It looks great for a present

    OdgovoriIzbriši