Haul (Drugstore, Online Sites)

02:48

Pozdrav najdraži moji i dobro došli u moj novi post.

Kako ste mi danas? Nadam se da ste super volje baš kao i ja, pogledajte samo to vrijeme vani, sunce je i relativno je toplo, sada ću šetnju čim napišem post.

Jučer sam otišla do Bipe s obzirom da je sva dekorativna kozmetika, lakovi i parfemi na 30% popusta i morala sam to iskoristiti. Inače, akcija još traje ;)
I prije nekoliko dana su mi stigle neke stvarčice koje sam naručila sa stranica YoShopNastydress i Sammydress.




Prva stvar koju sam kupila jest Maybelline maskara. Ovu maskaru nisam imala prilike isprobati, znam da je dosta hvaljena pa sam odlučila kupiti je. Koštala je 40kn na sniženju, a redovna cijena je 65kn. Jeste li je vi isprobali?



Sljedeća stvar koju sam naručila su dvije choker ogrlice za prijateljicu. Znam da ih voli nositi i odlučila sam joj naručiti dva za koja znam da joj se sviđaju. Znate da ja nisam fan chokera na sebi, ali na nekom drugom mi ih je lijepo vidjeti ako ih zna uklopiti u styling. Pogledajte ih Ovdje i Ovdje.



Zatim imamo Eveline lak 8u1 za učvršćivanje i jačanje noktiju. Ne znam do kada ću govoriti kako su mi nokti u katastrofalnom stanju i zaista ne znam što više napraviti, možda je vrijeme za posjet liječniku. Nastojati ću koristiti ovaj lak kako piše na uputama i ako ne pomogne tako onda ne znam.



Stvar koju sam također naručila je ovaj predivni novčanik. Oduševljena sam bojom, uživo mi je još ljepša nego na slici, ali stvarno. Volim ove novčanike na preklapanje više od onih na patent, ne znam zašto. Ovaj mi je zaista okej, voljela bih da ima malo više mjesta za kartice jer ja ih imam stvarno mnogo ali naći ću im mjesta. Pogledajte ga ovdje.



Zatim imam tekući ruž za usne. Ovo je treći koji imam ovoga brenda i ja ne znam, ali oduševljena sam. Ovo je tako dobro pigmentirano, mat je totalno, nijansa mi je predivna, neka između smeđe i crvene. Ma top! Pogledajte ovdje.




Kupila sam i rumenilo. Ovo je od Essenca, prijateljica ima isti i kod nje sam ga isprobala, svidio mi se i kupila sam ga. Nijansa je 10 Satin Coral i srednje je pigmentacije, jako lijepo izgleda na licu, prirodno. Redovna cijena je 21kn.



Naručila sam i ovu kožnu jaknu koja mi je odlična! Veličina je idealna, onako klasična crna kožna jakna. Nije ni pretanka, idealna je za predstojeće proljetne dane. Ubrzo ćete moći vidjeti je i u outfit postu, znam da ova slika nije najbolja. Bolje ćete vidjeti kako izgleda na meni :) Link ovdje.



Posljednja stvar koju sam kupila u Bipe je gel maskara za obrve. Ovo već imam identično ali mi je pri kraju i zato sam kupila opet. Sviđa mi se kako radi svoj posao, a nije skupo, 22kn.



I na kraju, zadnja stvar koju sam naručila je paleta sjenila. Imam već ovakvu u drugim nijansama, ove su sve shimmer i neke nude, zemljanje nijanse. Baš mi se sviđaju i sigurna sam da će biti super. Pogledajte je ovdje.



Ajme pa zaboravila sam da sam naručila i tajice za trčanje ali mi se ne sviđaju nikako. Prozirne su, nisu toliko elastične i široke su mi u struku. Ovo je jedina stvar koja mi se nije svidjela od cijelog haula. Možete ih vidjeti ovdje.

Toliko od mene za ovaj post, nadam se da vam se sviđa moj haul, pišite mi sve u komentare :) 

You Might Also Like

9 komentari

  1. Sjajan haul! Posebno mi se dopada paleta, baš mi se sviđaju nijanse! Odličan post. ♥

    http://lifella2.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  2. Great stuff;). Beautiful jacket :)

    https://fasionsstyle.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  3. Predivne stvarčice, mada, meni su oči ostale na čokeru sa biserom. Stvarno je predivan.

    Moj mali kutak

    OdgovoriIzbriši
  4. Divan post Zrinka, ni ja ne volim chokere, ne mogu da ih zamislim na sebi. Čula sam dosta pozitivnih komentara na račun Eveline laka za nokte, javi nam utiske. A nešto što mi se najviše svidjelo iz ovog haula je novčanik. P R E L I J E P J E! Predivna boja,odličan izgled, baš nekako eleganantan, svaka čast na odabiru !
    https://prvipostadress.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši
  5. Zrinka draga, jos jedan predivan post na tvom blogu! Malo je reci da sam odusevljena stvarima koje si kupila i dobila! Odlican izbor zaista! Pocev od cokera koje obozavam i koji mi se jako dopadaju, pa sve o ovih kozmetickih proizvoda, sam zaista odusevljena! Ima ovde raznih stvari, i verujem da ce ti sve odlicno koristiti. Sjajan post!

    Gotičarka

    OdgovoriIzbriši
  6. Predivan post! Jako mi se sviđa tvoj blog koji već odavno pratim, pa se molim te ti učlani u moj

    its-my-world-blog.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  7. Odlican post i veoma lijepo sastavljam
    Odlican izbor od sada te pratim molim te uzvrati posto sam nova

    OdgovoriIzbriši
  8. Great haul, enjoy your new items! The wallet and the jewelry pieces look great.
    And I also like the makeup palette, lovey shades. :)

    Xoxo, Victoria

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    OdgovoriIzbriši