February Favorites

09:18

Pozdrav svima i dobro došli u moj novi post.
Prvi je dan mjeseca ožujka i silno mu se veselim, jedva čekam malo ljepše dane sa više sunca.
Napokon ću nakon dužeg vremena napisati vam svoje favorite. Zaista ne znam zašto ih nisam pisala odavno iako volim podijeliti s vama svoje omiljene proizvode. Pa hajdemo vidjeti koje sam ja to stvari najviše koristila u prethodnom mjesecu.



Prvi proizvod je ova L'Orealova micelarna otopina s kojom sam ja oduševljena. Probala sam ih podosta i ova mi se pokazala najboljom od svih. Skida apsolutno svu šminku, od eyelinera, vodootporne maskare i mat ruža. I što je najbitnije ne peku me oči od nje.



Sljedeća stvar je losion za tijelo od Mixe. Koža mi je bila suha da vam ne mogu opisati koliko, ljuštila se, pogotovo nakon tuširanja. I svaki dan bih nakon tuširanja namazala noge ovim losionom i mogu vam reći da primjetim razliku.



Onda imam još jednu stvar od Mixe, riječ je o kremi za ruke. Ruke su mi bile u katastrofalnom stanju, ispucane, suhe i povremeno su mi čak bile toliko ispucane da mi je krv išla. Pošto je krema dosta masna, ja bih je koristila navečer kada krenem na spavanje i tako bi ona upijala preko noći. Sviđa mi se, ali samo za večernje korištenje baš iz razloga što je dosta masna.



Zatim imam jednu paletu sjenila koju sam dobila na poklon. Riječ je o Rimmelovoj paleti od 8 sjenila. Dvije su mat nijanse, a ostalih 6 je shimmerastih. Jako mi se sviđaju ove nijanse, idealne su mi za svaki dan kada se šminkam za faks ili kavu. Blendaju se sasvim okej, pigmentacija je onako srednja.


Sljedeća stvar je Catrice puder u kamenu. Nisam nikako imala priliku isprobati njihove kamene pudere i onda sam si kupila ovaj u najsvjetlijoj nijansi. Zadovoljna sam kako mi matira lice, dugo ga drži da se ne sjaji a i stvarno nije skup, do nekih 30kn je.



Odavno tražim kupiti sebi neki dobar highlighter, htjela sam si naručiti Sleekovu paleticu highlightera ali je nažalost bila rasprodana. I tako sam sasvim slučajno naišla na ovaj Catrice highlighter i kupim ga. Moram vam priznati da sam ugodno iznenađena pigmentacijom, mislila sam da će to biti puno lošije, ali zaista nije, a košta svega 40kn.



Kako sam potrošila svoju rozu Eveline dnevnu kremu, morala sam si kupiti novu. Odlučila sam se opet za Eveline, u plavoj verziji i nisam se pokajala. Jako je nježna krema, odlično hidratizira kožu i brzo se upije što mi je veliki plus. A stvarno nije skupa, nije više od 30kn.


Onda imam jednu kao paleticu za konturiranje. Naručila sam je sa stranice YoShop čisto onako da probam i jako, jako mi se sviđa. Pogotovo ova tamnija nijansa. Super je pigmentirano i moram biti oprezna kada nanosim, ali mi je super što nije narančastog podtona. Moram vam priznati da mi je bolji od Catriceovog bronzera kojeg imam.



I posljednja stvar koju imam je eyeliner opet brenda Catrice. Ovaj aplikator mi se jako svidio dok sam gledala u trgovini i zato sam ga kupila. Tako se jednostavno nanosi, pa čak i ja koja imam jako spuštene kapke uspijem ga staviti da to sliči na nešto. Kupujem ga opet kada ovaj potrošim.



I to je to od mojih favorita, pišite mi u komentare koji ste proizvod probale ili i imate želju probati ga. Pusa od Zrinke :*

You Might Also Like

16 komentari

  1. I ja sam kupila ovaj puder od Catrice i nadam se da ce biti dobar, s obzirom da su im i tecni puderi odlicni.

    Charming Coco

    OdgovoriIzbriši
  2. Nice post :)

    https://fasionsstyle.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  3. Jako volim postove ovog tipa, sa uzivanjem sam citala. Nista od navedenog nisam probala ali ovaj highlighter mi je zapeo za oko, morat cu da ga potrazim. I ja takodjer imam problem sa spustenim kapcima pa tus gotovo da i ne nanosim. Sve u svemu, odlican post kao i uvijek ❤❤

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti puno :) baš mi je drago da ti se svidio post <3

      Izbriši
  4. Supr proizvodi. Nista nisam od ovoga koristla ali su me micelarna voda i krema za ruke zainteresovale da ih isprobam...

    OdgovoriIzbriši
  5. nice products!

    blog: www.fashi0n-m0de.blogspot.it
    youtube: https://www.youtube.com/enricasciarretta-fashionmode

    OdgovoriIzbriši
  6. Odličan post, ali ništa od ovih favorita nisam koristila, ali privukla si me svojim postom te sam poželjela da isprobam neke od njih.

    Moj mali kutak

    OdgovoriIzbriši
  7. Interesantan post draga Zrinka. Ni najmanje ne sumnjam u tvoj ukus, odabir i potvrđenje tako da ti verujem da su ovo tvoji apsolutni favoriti za prethodni mesec. Većinu ovih proizvoda nisam koristila ali mi izgledaju jako kvalitetno i vrlo korisno.

    Gotičarka

    OdgovoriIzbriši
  8. Great post, I love L'Oreal products!

    OdgovoriIzbriši