September Favorites

23:41

Pozdrav svima i dobro došli u moj novi post.

Deveti mjesec mi je proletio brzinom munje, nije mi jasno kako vrijeme ovako brzo prolazi.
Koristila sam podosta proizvoda, većinu po prvi put i evo tu su se našli u favoritima. Ako vas zanima koji su to proizvodi, nastavite čitati.



Prvi proizvod s kojim sam oduševljena je Rimmel Stay Matte puder u kamenu. Ovaj puder je predivan, matira lice tako da se ne sjajite skoro nikako. Moj je u nijansi 001 Transparent.



Zatim imam Catrice bronzer u nijansi 030. Moj Essence bronzer (onaj sa mirisom kokosa) je nekome ispao na pod i polomio se :( Još uvijek tragam za počiniteljem. Nisam htjela kupiti opet isti pa sam se odlučila na ovaj Catriceov jer mi se činio dobar. I ne samo da je dobar, nego odličan! Nije onako narančastog podtona, više smeđe. Jako ga volim, super se blenda i lijepo izgleda na licu.



Zatim imam ovu L'Oreal Miss Manga maskaru. Ona mi je super za dnevne varijante kada se šminkam jer daje prirodan izgled trepavicama, dovoljno ih uvije i da im pristojan volumen. Moram priznati da mi je Maybelline Lash Sensational puno bolja, ali ponavljam, ova je super za dnevni makeup look.



Sljedeća stvar koju jako volim ovog mjeseca i koju koristim svakog jutra je ova Eveline dnevna krema za lice. Predivno miriše, jako je mekana i nježna, dovoljna je jako mala količina da nanesete na lice. Brzo se upije i osuši što je od mene veliki plus. I osjećam da mi je lice odmah svježije nakon ove kreme.



Zatim imamo tri kista za šminkanje kojeg ste mogli vidjeti u makeup haulu. Ova tri sam najviše koristila i jako sam zadovoljna njima. Prvi sam koristila za blendanje sjenila na kapcima, drugi ovaj najveći za nanošenje pudera u kamenu i treći najmanji za nanošenje rumenila. Link za naručiti ih OVDJE i OVDJE.



Sljedeća stvar je Zarin parfem Black Peony. Odmah da vam priznam, kada sam pomirišala ovaj parfem, nije mi bio najomiljeniji. Ali kada sam nanijela ga, nekako je mirisao drugačije i svidio mi se. Malo  je jači miris, ali ja takve volim. Mislim da ovi Zarini parfemi koštaju oko 80 kn.



Kako bi favoriti prošli bez nekog ruža za usne? Ovaj put u pitanju je Catrice ruž u nježnoj rozoj boji, točnije nijansa je 390 On The Pink Side Of Life. Jako je nježna i voljela sam ga nositi ovaj mjesec, uz raznorazne kombinacije, ne isušuje usne i nije potreban nikakav balzam prije njega.



Tu je i ovo Catrice trio rumenilo. Nijanse su mi predivne, ja obično pomiješam ove prve dvije i krajni rezultat bude super. Ovu treću nijansu koristim kao highlighter i zaista sam prezadovoljna ovom paletom rumenila.



I na kraju imam Ziaja micelarnu vodu za skidanje šminke. Ovo sam dobila na poklon i super je. Lako skida šminku, malo teže maskaru i eyeliner, ali moj ukupni dojam je pozitivan.


Koristite li vi ijedan od ovih proizvoda? Pišite mi u komentare :*

You Might Also Like

33 komentari

  1. Nazalost ni jedan od ovih proizvoda nisam isprobala. Cine se odlicnii

    http://maggieblogspot.blogspot.hr/?m=0

    OdgovoriIzbriši
  2. Tako mi je drago da ti se svidjela ova paletica rumenila!
    Ja ju obožavam, baš super da se i tebi sviđa.
    Rimmel puder također, nezamjenjiv proizvod!

    Super favoriti ljepoto. ♥

    OdgovoriIzbriši
  3. Odlični favoriti! :)
    Rimmel Stay Matte puder se našao i u mojim septembarskim favoritima, koje možeš pogledati ovde--------> September favorites

    OdgovoriIzbriši
  4. Koristim Miss Manga maskaru, i delimo mišljenje da je ok za dnevne varijante i da je Lash Sensational mnoogo bolja :)
    Šminke nikad dosta

    OdgovoriIzbriši
  5. Imamo isto rumenilo,odlican post,svrati ako mozes: https://faasshione.blogspot.hr/

    OdgovoriIzbriši
  6. Obožavam ovo Catrice paletu rumenila. Kada sam je prvi put vidjela odmah sam se zaljubila ^_^.
    Ostale proizvode još uvijek nisam isprobala, ali mislim da neke i hoću jer su mi nekako "zapeli" za oko :). Sve pohvale za post. Zaista si ga divno napisala. :*

    http://danny991.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši
  7. Najvise volim favorite.Jer nekako vidim koje su stvari dobre i da li je vredno kupovati.
    Divan i jako koristan post. <3

    http://marijaarmus.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši
  8. Super favoriti, Rimmel puder još nisam isprobala, ali planiram uskoro. Četkice imam slične, moje imaju drvenu dršku, odlične su mi. Jako lijepe slike. :)

    beautybydorotea.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  9. Koristila sam ovj Rimmelov puder i zaista je super. :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Great products :)
    I love the company Ziaja <3

    https://fasionsstyle.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  11. Paletu rumenila škicam već neko vrijeme, mislim da bi mi dobro služila :) Odličan post <33

    Fantastiko World

    OdgovoriIzbriši
  12. Odlicni proizvodi, catrice rumenilo je preslatko, a ovaj rimmelov puder moram cim prije isprobati 😊❤️

    http://blogbysanja.blogspot.hr/2016/09/zaful-haul.html

    OdgovoriIzbriši
  13. Obozavam da citam favorite jer najvise dobre sminke koju imam sam videla u necijim favoritima i odusevila se! Ovaj Catrice ruz imam i ja, samo u nijansi 380 :)

    Hashtag Girl

    OdgovoriIzbriši
  14. I love Rimmel products!
    Have a good weekend

    OdgovoriIzbriši
  15. Delimo isto mišljenje što se tiče rimmel pudera, dok zarin parfem zaista odlično miriše. Sve u svemu, odličan post!♥

    http://feelthecontrol.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši
  16. Odlican post!Rumenila su predobraa!
    Pratim te,ako zelis uzvrati!
    jovanaslife.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  17. Very nice things!!
    xx

    Eli

    www.acurlystyle.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši

Blog Archive