Trenutni beauty favoriti

21:40

Pozdrav svima i dobro došli u moj novi post. 
Nismo se čuli posljednjih nekoliko dana jer sam imala poprilično obveza sa školom. Potruditi ću se ovih dana češće vam pisati. Danas vam donosim post o beauty proizvodima koje volim u posljednje vrijeme.



Push up drama maskara - ovo je najnovija Maybelline maskara, pronašla sam je u Mulleru na akciji pa sam je platila 50 kn dok je redovna cijena čini mi se 80 kn. Maskara je fantastična, ova četkica odlično izvuče i uvije trepavice te im da volumen tako da izgleda kao da imam umjetne trepavice. Moje sve preporuke.



Essence ruž za usne - ovaj ruž sam vam pokazala već prije, dobila sam ga baš od Essence firme. Nijansa je fenomenalna, baš ona jarka roza. Kao što vidite na slici, u broju 12 je "Blush my lips". Košta nekih 20 kn, tekstura je kremasta i dosta dugo stoji na usnama.  

Essence Candies paleta sjenila - ovu paleticu skoro pa nikako nisam koristila, uvijek sam davala prednost nekim drugima, no kako su ove boje predivne i odlične za proljeće ja sam je počela koristiti. Pigmentacija je odlična, lijepo se daju izblendati i dugo traje ako nanesemo bazu za sjenilo prije samog sjenila.

Avon Femme losion za tijelo - vjerujem da ste već u nekoliko mojih postova vidjeli kako stalno spominjem istoimeni parfem. E pa kada sam ovaj losion dobila na poklon oduševila sam se. Miris je identičan kao parfem, lijepo nahrani kožu i predivno miriše.

Balea dezodorans - ovakav sam već imala i kupila sam ga opet je mi je super, za 10 kn dobijete zaista odličan proizvod koji jako dobro radi svoj posao. Ima divan miris što je meni vrlo bitno.

Štapić za uklanjanje dlačica - o ovoj stvarčici sam čula od strane mnogih youtuberki i blogerki i one su to hvalile na sva usta. Prvo mi nije bilo jasno kako ovo može uklanjati dlačice, no vjerujte mi da zaista to radi i to vrlo dobro. Naručila sam ga sa stranice CnDirect pa svakako pogledajte jer košta svega 0.59$.



Eveline lak za nokte - na njega sam naišla sasvim slučajno. Uopće nisam namjeravala kupiti nikakav lak, no kada sam ga vidjela baš mi se svidio. Boja je savršena, neka nježna bež boja u broju 107. Košta 10 kn.

Giorgio Armani tekući puder - ova mala dva savršenstva sam dobila od drage rodice. Ovo je prva skuplja stvar od šminke koju posjedujem. Ova pakiranja su mini size, ali znam da originalna veličina ovog pudera košta 63$ što je jako puno. Puderi imaju potpunu prekrivnu moć, zaista prekriva sve nesavršenosti na licu. Malo je težak za svaki dan i ne namjeravam ga koristiti na dnevnoj bazi već za neke specijalne prigode. Oduševljena sam ovim proizvodom.

Nadam se vam se svidio ovaj post. Ako ste koristili neki od ovih proizvoda pišite mi u komentare te namjeravate li neki isprobati. Pusa do sljedećeg puta :*


You Might Also Like

30 komentari

  1. Nice! The palette looks lovely :)

    http://sbr-fashion-fashion.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  2. Koristim ovaj Avon Femme losion za telo,i obozavam ga takodje.
    My opinion

    OdgovoriIzbriši
  3. Super post, divni proizvodi.. Paznju mi je privuklo to ''čudo'' za skidanje dlačica.. Prvi put čujem za to i nije mi jasno na koju foru radi.. Hvala na postu, za mene je informativan, saznala sam nešto novo i moram da probam :D

    http://oonly4girlss.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala puno :* zaista jednostavno funkcionira, pritisneš na mjestu gdje želiš ukloniti dlačice i lagano povlačiš :)

      Izbriši
  4. Essence paletica mi je baš slatka, upravo za proleće :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Divni favoriti, slike su prelijepe. :)

    http://myblogmything1.blogspot.ba/2016/04/empties-2.html

    OdgovoriIzbriši
  6. Odličan post! Dobri favoriti. Imam Maybelline maskaru i stvarno je dobra.☺♥
    gabinesss.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  7. Super post draga <3


    Vildana from Living Like V (I HAVE A GIVEAWAY ON MY BLOG SO BE SURE TO CHECK IT OUT) & Stalia Is BAE

    OdgovoriIzbriši
  8. Odlični favoriti! Moram probati Push up maskaru od Maybelline-a. :)

    fashionholicyeahh.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  9. Great products... I love the red lips

    xx LL

    www.lalouuula.com

    OdgovoriIzbriši
  10. Čula sam za tu maskaru da je mnogo dobra i želela sam da je isprobam, a sad to još više želim!♥☺

    http://beautytipsbymt.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši
  11. Odlični su proizvodi. Imamo istu paletu sjenila od Essenca i slažem se da su boje predivne i jako lijepo se mogu kombinirati.♥

    My little corner

    OdgovoriIzbriši
  12. Imam istu nijansu Essence ruža za usne, taj sam si ruž prvi put sama kupila.. Baš si me inspirirala da ga počnem nositi jer je super za proljeće! :D

    OdgovoriIzbriši
  13. Ovaj Armani puder deluje veoma primamljivo, ali zaista preskup. ☺
    Frauleind.blogspot.rs

    OdgovoriIzbriši
  14. Thanks for visiting my blog. already followed you :)
    Much love from Indonesia <3


    http://cassandradini.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  15. Imam Essence karmin, 12-icu, odličan je :)
    Pozdrav, Milica sa bloga ,,Šminke nikad dosta" :)

    OdgovoriIzbriši