Što tvoja kozmetička torbica mora sadržavati?

00:54

Hello :)

Moram vam se pohvaliti kako sam jučer prvi put ove sezone išla na more! Voda je tako ugodna za kupanje, ja osobno ne volim da je pretopla, ovo mi je bilo taman. I mogu vam reći da su već počele gužve, ima dosta turista.

No da ne duljim više s tim, za ovaj put sam vam spremila post o tome što sve trebate imati u svojoj kozmetičkoj torbici.

BABY DEZIĆ
Ne mislim na dezodorans za bebe, već onaj malog pakiranja koji ti neće zauzeti puno mjesta i veoma je praktičan. Njega možeš kupiti u pakiranju zajedno sa nekim drugim kozmetičkim preparatom ili ga kupiti zasebno za svega nekoliko kuna u DM-u. On će ti svakako trebati nakon tjelesnog, za ovakvo vruće vrijeme kada se više znojimo...



BALZAM ZA USNE
Ljeti štiti usne od sunca, a zimi sprječava njihovo pucanje. Moja preporuka je da svakako nabavite balzam u stiku, nego onaj u kutijici jer onaj nanosiš s prstom, a prije toga si možda dirala rukohvat u tramvaju ili kvaku od vrata u shopping centru, a to znači samo prenošenje bakterija.



MARAMICE ZA UKLANJANJE MASNOĆE
Ukoliko ne koristiš puder, svakako ih nosi sa sobom kako bi prilikom osvježavanja u toaletu njima uklonila neželjenu masnoću s lica. Ove maramice čiste i ne nadražuju kožu.



OGLEDALO
Nikad ne znaš kad će ti zatrebati, zato je i on jedan od must-have predmeta. Sklopivo ogledalce možeš pronaći u bilo kojem supermarketu ili drogeriji, no možete i koristiti ono s rumenilom, tako ćeš reducirati broj stvari u svojoj kozmetičkoj torbici i osvježiti svoj look ako je to potrebno.



MASKARA 
Ukoliko se nisi stigla našminkati za školu, a poslije imaš dogovorenu kavu, sloj maskare će ti bit dovoljan da otvoriš pogled i izgledaš uređeno. Ukoliko koristiš eyeliner, ubaci i njega u torbicu.



KOREKTOR
Ako imaš podočnjake ili se odjednom pojavi nenajavljeni prištić, korektor postaje tvoj najbolji prijatelj. Pazi da odabereš pravu nijansu, nanesi ga čistim rukama i dobro utrljaj u kožu, pazi da se ne vidi prijelaz i pripazi na količinu.



MARAMICE, ULOŽAK, TAMPON...
Moraš biti spremna na sve, možda baš menstruaciju dobiješ dok si s frendicom na kavi, a nećeš morati nikoga žicati za uložak ili tampon. Ubaci ih u torbicu, ne zauzimaju puno mjesta.



Eto drage moje, toliko za ovaj post, nadam se da sam vam pomogla i da vam se sviđa. Čitajte i komentirajte. :*

You Might Also Like

24 komentari

  1. Bas mi se dopada ovaj post. Sve si navela sto je potrebno i verujem da si sada mnogima pomogla, pa i meni jer ja uvek nosim prepuno stvari koje mi uopste nisu potrebne. Sjajan post. ♥

    Style On First Place

    OdgovoriIzbriši
  2. Odlican post.Ja odano planiram da uradim post na temu sta treba da imamo u neseseru,ali nema veze :)
    Sve si objasnila.

    OdgovoriIzbriši
  3. Sve što si navela definitivno. Ja jedino ne nosim maskaru sa sobom uvijek, ali zato je češalj meni među bitnijim stvarima također. :) Super post!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :) pa meni i češalj nije toliko potreban, ali da, može i on :)

      Izbriši
  4. Balzam za usne definitivno treba uvek nositi sa sobom. ♥

    http://ninaw123.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  5. Super post, i ja bih izdvojila iste stvari kao i ti. :) Dolazi nam leto i mislim da je ovo uvek važno imati uz sebe. <3

    OdgovoriIzbriši
  6. Mislim da su sve stvari koje si navela izrazito potrebne :) Ja nosim od svakog po par komada xD

    Novi post ♥
    justbewhoyouwantbe.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  7. Odličan post! Sve si navela :)

    http://saveti81.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  8. Zanimljiv post zaprati me i ja cu tebe....!
    http://fashinmagicbyjelanas.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  9. Pratim te i na instagramu
    https://instagram.com/fashionmbyjs/

    OdgovoriIzbriši
  10. Super post! Slazem se :)


    http://www.adelaacanski.com/

    OdgovoriIzbriši
  11. Divan post i odlični saveti! Moraću malčice da dopunim svoju kozmetičku torbicu, hvala na pomoći. ^_^


    pametnodete.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši