NYX London Palette (Review)

03:14

Pozdrav svima i dobro došli u moj novi post.
Evo me danas tu s jednom recenzijom. Stvarno se ne sjećam kada sam zadnji put pisala recenziju i baš sam pomislila da bi vam je mogla napisati.
Naime, za 3.godišnjicu veze od dečka sam dobila NYX London paletu sjenila  + rumenilo + highlighter + tekući ruž + ogledalo. (https://goo.gl/kyPYpq)



Možete zamisliti moju sreću kada sam ja ugledala ovaj poklon. Nijanse su me odmah oduševile na prvi pogled.
Nisam nikada probala nijednu NYX paletu sjenila, ali ova je vrh! Jako je praktična, srednje veličine i otvara se kao knjiga i jako je čvrste ambalaže. Idealna je za putovanja jer u njoj imate sve što vam treba za dobar makeup. Isprobala sam sve nijanse zajedno i odlično se kombiniraju i blendaju. Pigmentacija im je savršena, pogotovo ovim shimerastima. Ako na kist nanesete malo fiksatora, onda je pigmentacija duplo bolja.



Rumenilo je u divnoj roskastoj nijansi, idealnoj za svaki dan kada želite dodati malo boje svojim obrazima, a upravo takvo rumenilo sam i tražila.



A highlighter je san snova. Na prvu mi se nije činio nešto savršeno pigmentiran, ali kada sam ga stavila na lice to je bila potpuno druga priča. Odlično izgleda, baš onako kako ja volim, a to je da se highlighter vidi nadaleko :D



I na kraju nam je ostao tekući mat ruž za usne. Nisam još nikako probala njihove ruževe i zaista ne znam zašto. Nijansa je predivna nude za svaki dan, ne isušuje usne, jako dugo stoji bez ljuštenja i sličnih stvari. No, moram priznati da  mi se čini da ima jako malo proizvoda, kao da je već korišten i ostalo ga pola. To mislim zato što trebam ovaj aplikator par puta umočiti u bočicu kako bi ostalo proizvoda na njemu. Ne znam, možda su ovi ruževi inače takvi, ali eto, to mi je malo čudno.



Ako želite mogu vam napisati post make up looka s ovom paletom, što mislite?
I pište mi jeste li vi isprobale nešto od NYX-a i preporučite mi neke proizvode. Pusa :*


You Might Also Like

4 komentari