Minimal Make-up Routine

01:32

Pozdrav drage moje cure i dobro došle u novi post.

Danas sam se odlučila za jedan beauty post. Naime, odlučila sam vam pokazati kako se to jednostavno našminkati da izgledate prirodno, baš kao da nemate šminke. Inače, koristila sam se sa jeftinijim proizvodima kako bi ovaj look mogle iskopirati i mlađe čitateljice koje se tek kreću šminkati.

Pa da krenemo. Prvo sam se umila te lice namazala Eveline kremom (možete je vidjeti u prethodnom postu) te kada se ona upila nanosim Catrice primer. On mi je jako dobar, puder baš lijepo sjeda na njega. Puder koji sam koristila je Catrice All about matt u najsvijetlijoj nijansi. Već sam vam pričala kako volim ovaj puder jer je jako lagan, kao da nemate ništa na licu, a opet prekrije nedostatke koje imate i ujednači ten.


Pošto sam imala jedan prištić morala sam nanijeti i malo korektora. Ovo je Essence korektor koji je nažalost izašao iz asortimana, meni je baš dobar i ne znam zašto su ga povukli. No dobro, ima i drugih :D



Onda to sve moramo setirati puderom u kamenu zar ne? Koristila sam ovaj Bipin koji mi je sasvim okej, osrednje matira lice, ali košta svega 16kn tako da je za tu cijenu i više no dobar.



Kako bih unijela malo boje u svoje lice da ne izgledam kao hodajuća smrt, koristim ovo novo rumenilo koje imam, riječ je o Essence satin touch rumenilu u nekoj koraljno rozoj nijansi. Baš mi se sviđa, izgleda jako prirodno na licu.



Slijedi i popunjavanje obrva, dio koji je za mene obvezan haha. Koristila sam prvo Essence olovku za plavuše iako su moje obrve dosta tamne ali nisam htjela ništa pretjerano za ovaj look. Fiksirala sam ih gelom za obrve.



Oči su jako jednostavne, u kut oka sam nanijela malo bijelog sjenila kako bi mi oko izgledalo veće i vizualno "razbuđeno" i nanijela sam Maybelline maskaru o kojoj ćete čuti više u nekom od sljedećih postova.



I na samom kraju stavljam jedan jaako svijetli i nježni ruž za usne. Baš je prirodan na usnama i zapravo ga jako rijetko koristim, ali za ovaj look je idealan. I ispričavam se, ali ne znam sada koja je nijansa, ruž nije kod mene pa ne mogu provjeriti. Ako nekoga posebno zanima, neka ostavi u komentarima pa ću naknadno napisati.


I to je to za ovaj look, nadam se da vam se sviđa kako sam ja to odradila. Ovo je nešto što možete nositi u školu ili kada se jednostavno želite našminkati da to izgleda prirodno.




You Might Also Like

13 komentari

  1. Sjajan makeup draga! Baš mi se dopada jer izgleda prirodno i nije previše. Sjajan post! ♥

    http://lifella2.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  2. Odlicna maskara i ja je imam
    Molim te uzvrati pracenje
    P.s pratim te

    OdgovoriIzbriši
  3. Bas si slatka :) <3 Obozavam Catrice.

    Charming Coco

    OdgovoriIzbriši
  4. Beautiful makeup :). Interesting products :)

    http://fasionsstyle.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  5. Sjajan post, draga Zrinka. Dragp mi je sto si odlucila da podelis svoju rutinu sa nama.
    Jako mi se dopada i moram reći da si prelepa a fotografije predivne.

    Gotičarka

    OdgovoriIzbriši
  6. Draga Zrinka, prije posta moram priznati da si jako lijepa. Stvarno sam očarana.
    Post je, zaista predivan i uživala sam u čitanju.
    Fotografije su predivne.

    Moj mali kutak

    OdgovoriIzbriši
  7. These items look nice. I'm following you. Hope you have a wonderful week.

    astylishlovestory.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši