Makeup Haul (Rosegal, Nastydress)

04:22

Pozdrav svima i i dobro došli u moj novi post. :)



Nije me bilo prilično dugo i ja se ispričavam zbog toga. Razlog što me nije bilo je jer sam išla na "godišnji odmor" u Vinkovce. Bilo mi je stvarno lijepo i moram priznati da mi je bilo žao kada sam morala ići, no dobro. Kada sam došla kući dočekalo me je poprilično dosta paketa koje sam naručila.

Danas vam želim pokazati šminku koju sam naručila sa dvije stranice, a u pitanju su ROSEGAL i NASTYDRESS. Da odmah kažem, jako sam zadovoljna sa obadvije stranice, sve je stiglo lijepo zapakirano, relativno brzo i nemam zamjerke.
Rosegal Instagram

Prva stvar je ovaj set od 11 kistova za šminkanje. Ovaj set mi se svidio odmah na prvu jer ima stvarno dobrih kistova i izgledaju vrlo obećavajuće. Ovi mali su mi idealni za ubaciti ih u neseser, a ovaj veliki sam koristila za kameni puder i super je za tu svrhu.
https://goo.gl/mWUuGl



Sljedeća stvar su također kistovi, ali samo za oči i to apsolutno identični kao iz prethodnog seta. Ove sam naručila čisto da ih imam onako sa strane ako mi zatreba kada budem šminkala nekog drugog. I da vam napomenem, ovaj predzadnji kist sa slike sam bacila u smeće jer su dlačice otpadale i kada sam ga išla prati nije ostala skoro nijedna. Ali ovi ostali kistovi su svi super tako da sam zadovoljna.
https://goo.gl/mGjuuo



Zatim sam naručila i ovaj tekući mat ruž za usne u ovoj savršenoj nijansi 10 Buffy. Vrlo lako se nanosi i odmah se osuši na usnama. Jedina velika zamjerka je što isušuje usne pa je pod obavezno staviti neki balzam prije. I na slici gdje sam vam slikala swatch, ne izgleda mat zbog bljeskalice, ali na usnama je ful mat. https://goo.gl/nj6lDE



Također, naručila sam i ove umjetne trepavice. U ovom paketu ima 5 pari i vrlo su velike, baš za onaj dramatični look. Ove su u broju 690 i koštaju svega 1$ dolar što ja smatram vrlo jeftinim. Javit ću vam kakve su kada ih isprobam, no naoko izgledaju jako dobre.
https://goo.gl/k6tNuF



Zatim imam još jedan ruž za usne, samo što ovaj nije mat. Nijansa je ona baby pink, baš za neki nježni makeup look. Ovo pakiranje je kao ono od Mac ruževa i jako je slatko. Ovaj ruž košta isto 1$ i za tu cijenu nisam očekivala skoro ništa i naručila sam ga jer mi je izgledao lijepo i sada kada sam ga isprobala sam jako zadovoljna.
https://goo.gl/WpjwUP



I posljednja stvar je paleta sjenila za oči. Paleta je predivna, sastoji se od 12 mat nijansi. Mene podsjeća baš na jesen i zbog toga sam je naručila, jedva čekam igrati se ovim smeđim nijansama. U sklopu palete dobijete i aplikator i ogledalo što je vrlo zgodno. Ja sam isprobala dvije nijanse, ove koje mi se nalaze na ruci. Pigmentacija je top, lako se nanose i blendaju.
https://goo.gl/5oDMjD




Toliko od mene za ovaj post, nadam se da vam se sviđaju ove stvari koje sam naručila. Ja sam zaista zadovoljna sa svima, osim kažem one jedne četkice koju sam bacila i što je ruž previše suh.

Čujemo se ubrzo, do tada pusaa :*

You Might Also Like

24 komentari

  1. Svi proizvodi izgledaju dobro , zainteresirala sam se za ove trepavice i kistove :) .. U svakom slučaju odličan post i nadam se da si se lijepo provela na odmoru :):.

    http://makzpi.blogspot.hr/

    OdgovoriIzbriši
  2. Sjajno, draga <33 Četkicama sam apsolutno oduševljena, izgledaju stvarno sjajno. :) <33

    Marsyly

    OdgovoriIzbriši
  3. Prelijepe stvari!
    Najviše mi se sviđaju četkice :)

    https://catherinehere.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  4. Kistoovi izgledaju preslatko,a ruž također :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Super proizvode si naručila, ruževi mi deluju veoma zanimljivo, a i dobro je da valjaju s obzirom na cenu. :)

    The Fashion Spell | YouTube

    OdgovoriIzbriši
  6. Draga moja Zrinka, odlicni proizvodi koje bi i sama narucila... paletica je preljepa, kistovi odlicni kao i umjetne trepavice

    maggieblogspot.blogspot.hr

    OdgovoriIzbriši
  7. Ovi kistovi su divni, zaljubila sam se☺ Sviđa mi se i paletica!♥

    http://nevergiveup656.blogspot.hr/

    OdgovoriIzbriši
  8. Great haul, the lipstick color is gorgeous. Honey I tried to follow you but all I got is an error :(
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    OdgovoriIzbriši
  9. Lovely products!
    Have a good evening

    OdgovoriIzbriši
  10. Jao opet divan haul!
    Prve kistove imam, u drugoj boji jedino, iako mi je ova tvoja pink puno ljepša haha, super stvarčice. ♥♥

    OdgovoriIzbriši
  11. Odličan post.Ove četkice su vrh,jako mi se sviđaju,a i naked paleta je vrhunska,svidaju mi se te 2 stvari apsolutno <3
    http://beautyworld830.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši
  12. znacii preee jee svrati i zaprati me ♥

    OdgovoriIzbriši

Blog Archive